facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babystartup

Babystartup

Info

Over Babystartup

Ben je op zoek naar babyspullen met de juiste kwaliteit tegen een lage prijs?

Dan ben je bij Babystartup aan het juiste adres! Babystartup is een babyspeciaalzaak voor ouders die opzoek zijn naar startpakketten voor hun baby!

Adres: Van Beukelaarweg 33, 2971 VL Bleskensgraaf
Stad: Bleskensgraaf
Route: Van Beukelaarweg 33
Postcode: 2971 VL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik heb verschillende artikelen gekocht. Ik ben erg tevreden met mijn aankopen. Het zijn praktische en stijlvolle accessoires voor in de kinderkamer van mijn kleine. Snel geleverd en goed geholpen. Top service!
Super fijne webshop en breed aanbod. Ik heb vaker artikelen besteld. Altijd snel geleverd en vriendelijke klantenservice. Goed kwaliteit voor een lage prijs!
Erg nette en snelle levering. Het mail contact was erg prettig en vriendelijk. Ik zal hier zeker ooit weer een aankoop doen, hartstikke tevreden!
Ik heb een tractor besteld. Deze had ik al de volgende dag al binnen! Vlotte levering. Ook snel en vriendelijke mail contact gehad!
Enkele dagen geleden heb ik 10-delig kledingsetje en babynestje besteld bij Babystartup. Tevens heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker van Babystartup. Wat een vriendelijke mens en heel erg behulpzaam was deze mevrouw! Ik ben zeer tevreden over de service, want ik kreeg ook nog eens een babyflesje cadeau! Kortom, super service en super tevreden met mijn bestelde babyartikelen.
2 weken geleden nieuwe matras besteld. Heel erg mooi design. Mijn baby kan zich goed strekken en bewegen want het stof is erg uittrekbaar. Een aanrader!
Snelle service en goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met onze aankopen!
Top webshop ! heb twee hele leuke Producten gekocht voor een tweeling mooie kledingpaketten met alles wat je nodig hebt snelle levering en mooie kleertjes
Super tevreden met mijn aankoop! Ik ben ook erg vriendelijk geholpen
Levering ging snel en super-kwaliteit voor deze prijzen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid