facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babypraktijk Loes

Babypraktijk Loes

Info

Hier vind je alle informatie rondom mijn praktijk. Ik houd je op de hoogte van alle nieuwtjes en berichten op het gebied van bevallingsbegeleiding en babymassage.

Geschiedenis

Op deze pagina houd ik je op de hoogte over mijn werk als geboortecoach, docent babymassage en docent 2 Handen Op 1 Buik.

Geboortecoach wordt steeds bekender in het oosten van het land. Dat is goed nieuws, want een geboortecoach tijdens de geboorte heeft veel voordelen. Zowel tijdens de geboorte als de periode daarna.

De Shantala babymassage is een ontspannen en liefdevolle massage om de band tussen ouder en kind te versterken. Ook kan het helpen bij ongemakken, zoals buikkrampjes, overstrekking, etc. Ik kies ervoor om bij jullie thuis te komen, omdat dit een veilig en bekende omgeving is voor het kindje.

De zwangerschapscursus 2 Handen Op 1 Buik is speciaal voor alleenstaande zwangeren. In de cursus word je voorbereid op geboorte en delen we ervaringen en tips met elkaar!

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via de bekende kanalen.



"In mijn praktijk kan je voor verschillende diensten terecht. Sinds 2017 ben ik doula. Daarbij ondersteun ik jou en je eventuele partner tijdens de zwangerschap en tijdens de geboorte van jullie kindje. Ik bied continue ondersteuning, ik ben het vertrouwde gezicht, vraagbaak en beschermer van jouw geboortewensen. Vanaf 2023 kan je ook bij mij terecht voor coaching. Daarbij richt ik mij vooral op vrouwen die moeilijk / niet zwanger worden en vrouwen die zwanger zijn van een volgend kindje, waarbij de zwangerschap niet ontspannen verloopt. Ben je niet balans of voel jij je niet meer jezelf? Dan ben je welkom. Met de zwangerschapscursus Samen Bevallen kunnen jullie je samen voorbereiden op de komst van jullie kindje."
Adres: Olst
Telefoonnummer: 0638744741
Stad: Olst


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 08:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Samen Bevallen Deventer, Doula Zwolle, Zwangerschapscursus Deventer
Recensies
De cursus heeft ons beiden enorm veel vertrouwen gegeven richting en tijdens de bevalling. Loes heeft veel kennis, maar zorgde er daarnaast ook voor dat er een dusdanige veiligheid was, waardoor we alles hebben kunnen vragen en delen. Hierdoor hebben we optimaal gebruik kunnen maken van al haar kennis en handige tips. Zeker een aanrader!
Na een eerdere traumatische bevalling zijn wij halverwege de zwangerschap in contact gekomen met Loes. De gynaecoloog van Deventer Ziekenhuis gaf ons de contactgegevens van Loes omdat zij ervan overtuigd was dat ik stabieler en krachtiger zou zijn als ik goede begeleiding kreeg van Loes. Een eerste kennismaking bij ons thuis volgde snel en het klikte meteen. Geen zweverig gedoe of andere poespas, maar veel kennis en een realistische kijk op het geboorteproces. Loes stak veel tijd en energie in het ontcijferen van mijn wensen, want diep van binnen voelde ik wat ik graag wilde, maar ik kon het zelf niet goed verwoorden. Na enkele gesprekken bij ons thuis had ik zoveel vertrouwen en kennis opgedaan, dat ik zelfs zin kreeg in de bevalling! En als ik eens een paniekmoment had, was Loes altijd bereikbaar om mij met de juiste vragen en informatie weer in m’n kracht te zetten. Dat is het talent van Loes! Ze zou je nooit iets opdringen. Als kersje op de taart volgde 11-08-2022 een prachtige bevalling in bad waar ik heel goed op terugkijk, ik voel me intens gelukkig en heb weer vertrouwen in mezelf. Dankjewel Loes, voor alles wat je voor mij hebt betekend.
Wij hebben de volledige samenbevallen cursus gevolgd bij Loes. Het was nog even spannend of deze 'live' mocht plaatsvinden ivm corona, maar gelukkig mocht dit. Wij hebben heel veel geleerd tijdens de cursus, aanvankelijk was mijn partner bang dat het een 'puf' cursus zou zijn maar dit was zeker niet het geval! Het was een leuke, gezellige cursus! Wij kijken, door alle informatie en ademhalingstechnieken, met veel meer vertrouwen tegen de bevalling aan. Loes bedankt!
Mijn vriendin en ik hebben samen de zwangerschapscursus Samen Bevallen bij Loes gevolgd. We vonden dit een waardevolle en hele leuke cursus. We hebben er veel van geleerd en voelden ons goed voorbereid op de bevalling. Tijdens de cursus is er heel veel informatie door Loes gegeven, maar het belangrijkste is dat ze ons veel zelfvertrouwen heeft gegeven voor de bevalling. Loes wist een goede sfeer neer te zetten waarin ook de mindere fijne kanten van de bevalling open besproken konden worden en we toch met een positief gevoel naar huis gingen. Wij kunnen Loes van harte aanbevelen!
Loes was vanaf halverwege mijn zwangerschap betrokken. Tijdens de kennismaking was er een fijne klik. Loes is heel betrokken bij het hele traject, denkt met je mee en kijkt wat jij nodig hebt. Ik had dit alles niet zonder Loes willen doen, zoveel deskundigheid n professionaliteit! Echte aanrader als je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je bevalling in wil gaan!
April j.l. hebben mijn partner en ik de prive cursus 'Samen bevallen' en een avond over borstvoeding bij Loes gevolgd. In tegenstelling tot andere zwangerschapscursussen, ging de cursus bij Loes gelukkig wel door! Dit door de Corona wel via videobellen. Wij hebben de cursus als zeer interessant, leerzaam, prettig en zeer gezellig ervaren. Loes is een ontzettende spontane en gezellige cursusleidster. Ze is ontzettend kundig en geeft de cursus duidelijk met veel plezier en toewijding. Ze zorgt dat je je op je gemakt voelt en je de ruimte voelt en krijgt om jezelf te zijn. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. De avonden voelden ook heel persoonlijk en we keken dan ook uit naar de cursusavonden. Ontzettend jammer dat we Loes niet in real life hebben kunnen ontmoeten. Naderhand hadden wij dankzij Loes en de cursus echt het gevoel goed voorbereid te zijn voor de bevalling. We zijn de bevalling ook met veel vetrouwen tegemoet gegaan. We hebben heel ontspannen en vol zelfvertrouwen de bevalling mogen meemaken wat als resultaat had dat het een voorspoedige, rustige en prettige bevalling werd. Dankjewel Loes!!
Mijn man en ik hebben bij de Babypraktijk Loes een privé cursus samen bevallen gedaan. Wij zijn zeer positief over de cursus en Loes als trainer. Voordat we begonnen aan de cursus, hadden we geen idee wat we konden verwachten. Wij hebben veel geleerd over wat ons te wachten staat en dat gaf mij en mijn man zekerheid. Loes neemt de tijd om alles stapsgewijs uit te leggen en ze is lief en warm. Wij raden haar absoluut aan!
We hebben met veel plezier de leerzame cursus Samen Bevallen, gegeven door Loes, gevolgd. Loes geeft op ontspannen manier les en zorgt ervoor dat de lessen afgewisseld worden door theorie, ontspannings- en ademhalingstechnieken. We hebben de cursus binnen een groep als een meerwaarde ervaren, omdat we veel leerden van de medecursisten en was er ruimte voor leuke gesprekken en humor.
De Samen Bevallen cursus Deventer, gegeven door Loes, hebben wij als enorm leerzaam ervaren. Ze is erg enthousiast, heeft goed in de gaten wanneer er wat extra aandacht nodig is, is persoonlijk betrokken en er mag ook gelachen worden. Kortom; een absolute aanrader voor stellen die samen naar een bevalling toeleven.
Een tip voor elke zwangere vrouw: neem deze cursus! Het is een uitgebreide cursus waar alles besproken word en je heel veel tips krijgt! Toen ik zwanger was wilden mijn vrouw en ik samen de zwangerschapscursus doen. Wij zijn op Google gaan zoeken naar een cursus voor ons beiden en een cursus die niet alles in een paar uurtjes stopte. Zo kwamen wij op Samen Bevallen uit. De cursus waar de zwangere vrouw centraal staat en de partner ook de nodige tips en tools mee krijgt. Eerste gevoel wat we hadden was dat de cursus misschien wel heel zweverig zou zijn, maar dat was het totaal niet! We hadden een kleine en super leuke club, en we kwamen elke dinsdag avond bij elkaar en dat 7 keer en 1 terugkom dag met alle kleintjes er bij. Heeft de cursus mij geholpen tijdens de bevalling? Ja dat zeker de manier waar op je adem haalt tijdens de weeën het puffen verschillende zit of lig houdingen, wat je man of vrouw kan doen voor je, massage technieken die de partner heeft geleerd. Alles wat we geleerd hadden kwam de dag wel voorbij. Wij waren heel tevreden met de cursus! En we raden het dan ook elk stel aan! Veel geleerd en heel veel lol gehad! Wij willen ook Loes bedanken voor alle avonden! Wij gingen er met plezier naar toe. Renate & Joke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid