facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babypark

Babypark
"Bij een bezoek aan Babypark Amersfoort val je van de ene verbazing in de andere. Ieder bezoek aan deze grote babywinkel in Amersfoort zorgt voor nieuwe inspiratie, ideeën en oplossingen voor het leven samen met je kindje. Ons assortiment babyspullen is zeer uitgebreid. Zo vind je in onze babywinkel exclusieve babykamers, de nieuwste kinderwagens en de slimste autostoelen die voldoen aan de strengste regelgeving. Beleef het zelf en bezoek deze babywinkel in Amersfoort! Shop je graag op afspraak? Maak dan een afspraak voor Personal Shopping."
Adres: Astronaut 10 , Amersfoort 3824 MJ, NL
Telefoonnummer: 0488 488 888
Stad: Amersfoort
Route: Astronaut 10
Postcode: 3824 MJ


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:00
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00-17:30
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-17:30
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: babypark vestigingen, babypark openingstijden, babypark folder, babypark outlet, babypark vacatures, babypark amersfoort, babypark barendrecht, babypark rotterdam
Recensies
Onwijs fijn geholpen tijdens de uitleg over de verschillende kinderwagens. Waar we eerst bij andere winkels zijn geweest en ze ons daar alleen iets positiefs konden zeggen over de Joolz. Werden we hier mee genomen langs alle kinderwagens, ook de minder bekende. De tijd werd genomen om vragen te stellen, te proberen met gewichten en te passen in de auto. Kan geen negatieve punten noemen. Een winkel om zeker naar terug te komen!
Personal Shopping gehad in baby park Amersfoort totaal niet opdringerig nemen juist ruim de tijd voor je en de bal word altijd netjes bij jezelf gelegd. Al met al een hoop geleerd en voor ons als nog beginnende ouders wat lastige knoppen kunnen doorhakken wat het beste bij ons past. We hadden best veel vragen en door middel van het echt voelen en uit proberen in de winkel zijn deze allemaal beantwoord Hele goede ervaring en wij komen hier zeker nog terug voor wat meer leuke dingen.
Wat een fijne winkel. En met name onze hulp Julia. We hebben voornamelijk door haar en mede door de grote showroom eindelijk een beetje zicht op de verschillende autostoeltjes en kinderwagens. Na uitgebreide en passende uitleg hebben we een mooie keuze gemaakt. Bedankt Julia!
Wat een fijne winkel! Mooi ingericht en enorm goed advies gehad over zowel de wagen, de autostoel als ledikantjes. Zeker met een tweeling is het nogal zoeken naar wat handig is, maar er werd heel goed meegedacht. Bedankt en we komen zeker terug voor de rest van de baby uitzet!
Vanavond met me schoonouders heerlijke wezen shoppen. Zijn super geholpen door Digna. Bedankt voor je enthousiasme en je super goede uitleg en product kennis. Tot snel en plannen zeker even een uurtje in om rustig door de winkel te hobbelen met jou.
Fijne winkel, waar je goed geholpen wordt met de laagste prijs garantie! Vriendelijk personeel, die je graag helpt en goed oplettend is of je het nog allemaal snapt. De winkel is groot zat, overzichtelijk en duidelijk. Wij zijn erg tevreden!
Fijne grote winkel met vriendelijke verkoopsters. Wij zijn netjes te woord gestaan en geholpen. Kan niet wachten totdat mijn kinderwagen geleverd wordt.
Superfijn geholpen door Gerlinda. Lekker snel en zeer veel kennis. Fijne service en niet direct gericht op verkoop, maar op advies. Zoals het hoort ;- Ga zo door!
Zeer slecht bedrijf. Klantenservice niet te bereiken. Slecht geinformeerd over cybex autostoel. Er werd gezegd dat mijn kind tot 4 jaar de stoel kon gebruiken. Ze is bijna 2 jaar ze past er niet in.
Vanmiddag bij Babypark in Amersfoort geweest, een mooie winkel en vriendelijk personeel. Wij zijn goed geadviseerd met oog op persoonlijke voorkeur, wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Babypark.

Amersfoort babyartikelen en -meubels

openingstijden, locatie, vervoer. Astronaut 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Babypark adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Babypark. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Babypark delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid