facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babypark

"Ben je bezig met het verzamelen van de babyuitzet voor je kindje? Breng dan een bezoekje aan Babypark Roosendaal. Deze babywinkel vind je direct aan de A58 en is gemakkelijk te bereiken. Bij Babypark Roosendaal vind je alle babyspullen die je nodig hebt voor je kindje. Van babykamer tot kinderwagen en van badartikelen tot een veilig autostoeltje. Onze klantvriendelijke productspecialisten helpen je graag met een advies op maat. Shop je graag op afspraak? Maak dan een afspraak voor Personal Shopping."
Adres: Roosendaal
Telefoonnummer: 0488 488 888
Stad: Roosendaal


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Babypark IKEA, Babypark openingstijden, Babydump, Babypark contact, Babypark zondag open, Babypark Staphorst, Babywinkel Tilburg, Babywinkel Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
jayno.nl jayno.nl 296 meter Kleding besteld 10 aug en tot op heden nog steeds niks mogen ontvangen. We zijn bijna...
Tigerbilly Tigerbilly 1 km Tot op heden heb ik ook nog steeds geen geld ontvangen van mn retour, inmiddels op ee...
Baby-Dump Baby-Dump 2 km Na bij meerdere winkels te zijn geweest, al onze babyspullen bij de Babydump in Roose...
Babylandia Babylandia 2 km Goed geholpen, fijn advies! Ze namen ook echt de tijd voor je. En eerlijk! De start i...
Jeugdmode van Zeggeren Jeugdmode van Zeggeren 2 km We halen hier graag kleren voor de kinderen. Vele merken te koop. En zeker ook mooie ...
De Kleine Generatie Webshop De Kleine Generatie Webshop 3 km Webshop De Kleine Generatie verkoopt hippe spullen voor baby's en kinderen. Van het i...
Sweats and tees Sweats and tees 3 km betaalbare leuke custom kleding, je kan zelf een tekst of afbeelding kiezen! Rompers ...
Klein & Stoer Klein & Stoer 4 km Hier vind je de stoerste kindermeubels, accessoires en een groot assortiment aan hipp...
Recensies
Super tevreden van de service! Zeer mooie winkel met veel keuze van producten, ook enorm veel keuze aan complete slaapkamers. Wij hebben er voor de 2 de keer een complete slaapkamer gekocht. Ook het behang van esta is voor ons een topper! Super handig is de correcte aanhuislevering, alsook de meubels kunnen gemonteerd worden.
Dit is een prachtig mooie winkel. Ze weten waar ze over praten en ze hebben altijd een antwoord voor alle vragen. Parkeren kan prima voor de deur, zonder te betalen. Je hebt keuze genoeg wat betreft de spullen. Er is zoveel, je kijkt je eigen uit. Voor de wachtende papa's, die kunnen tijdens het wachten genieten van een kopje koffie.
Erg fijne winkel! Personeel is heel behulpzaam en neemt de tijd om je te helpen! Bij ons eerste kindje voor veel artikelen kunnen slagen van box tot accessoires! Ook nu voor ons 2de kindjes zullen we weer vaker langskomen ! Deze keer een lief pakje en mooie doek gekocht !
Na een miskoop bij babypark, waar we pas achter kwamen toen ons meisje geboren was en we de spullen eenmaal in gebruik hadden genomen, zijn wij ontzettend goed geholpen. We mochten een nieuwe set autostoel en isofix uitzoeken omdat de Nuna autostoel pipa absoluut niet beviel, dit was voor de verkoopster ook wel duidelijk bij het zien hoe onze dochter erin ‘gepropt’ zat, na een uitleg van de zeer kundige verkoopster, bleek dat dit een probleem is wat helaas vaker voorkomt bij dit merk. Samen met de verkoopster nieuwe autostoeltjes geprobeerd met de juiste uitleg. Nu de cybex z2 i size set in gebruik en wat zijn we er blij mee! Super goed geholpen en dit is natuurlijk geweldige service!
Wij reden vandaag vanuit Antwerpen naar de babypark winkel in Rosendaal, een stukje rijden maar zeker de moeite. We kregen een uitgebreide uitleg over de plooibuggy's. Ook bij de autostoelen wist de verkoopster een interessante uitleg te geven en werden we heel wat wijzer. De medewerkers waren erg vriendelijk en de winkel aangenaam om in rond te lopen. Wij komen zeker nog eens terug!
Zo blij met ons nieuwe meerijdplankje! Super goed geholpen in de winkel. Toen we binnen kwamen werd er direct gevraagd of ze ons ergens mee konden helpen. Eenmaal boven aangekomen wist de dame al waar we voor kwamen en gaf ons direct advies. Het eerste plankje was meteen perfect ze adviseerde er ook nog een in een matchende kleur met onze kinderwagen! Super blij met deze winkel in Roosendaal. De medewerkers zijn professioneel en hebben overal verstand van.
We kwamen een paar onderdelen tekort van een babybox die ongeveer 7 jaar geleden was aangekocht in deze winkel. Het was niet gemakkelijk, maar na even zoeken hebben de 2 dames aan het onthaal/kassa toch gevonden wat we nodig hadden. Dankzij de toewijding van deze 2 dames hebben wij nu een mooie, complete box in onze woonkamer staan. Enkel en alleen al voor deze fantastische hulp zou ik deze winkel ten zeerste aanraden, om nog maar te zwijgen over het grote assortiment aan babyspulletjes. Zeker een bezoekje waard, deze winkel!
We verwachten ons 2e kindje en na een 1e goede ervaring was het voor duidelijk dat we weer naar Babypark wilde gaan om de mooiste baby items uit te zoeken. Voor ons was het bezoek dubbel omdat we onze dochter vorig jaar zijn verloren. Het was dus ook een heel emotioneel bezoek. Er was ruimte en begrip voor onze emoties. We zijn heel fijn geholpen door de medewerkers van babypark, we hadden alle tijd en alle producten zijn super goed en duidelijk uitgelegd en ook bij twijfel kregen we eerlijk advies. Echt een aanrader om hier een bezoek te brengen, bedankt babypark!
Vriendelijk personeel in de winkel. Wij zijn heel erg blij met onze aankopen. Van een artikel was alleen het showmodel aanwezig. Na lang zoeken samen met de medewerker deze gevonden en we mochten hem meenemen. Dank je wel hiervoor! Nu al onze favoriete winkel waar we graag vaker terug willen komen.
Super winkel en super service gehad! De mensen zijn goed opgeleid en nemen Echt de tijd zonder te pushen tot aankoop. Daarnaast veel keus voor de kleine tot grote portemonee. Een top winkelervaring voor mij! Bedankt voor de reservatie en het vertrouwen babypark!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid