facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babypark Enter

Babypark Enter
Adres: Stationsweg 7A, 7468 AS Enter, Nederland
Telefoonnummer: 0488 488 888
Staat: Overijssel
District: Wierden
Stad: Enter
Route: Stationsweg
Huisnummer: 7A
Postcode: 7468 AS


Openingstijden

maandag: 10:00–17:30
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–21:00
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Een poosje geleden zonder afspraak eens binnen gelopen om de eerste baby-inspiratie op te doen. We werden vrij snel aangesproken door een medewerkster Claudi. Claudi nam ons mee door alle gangpaden en heeft ons voorzien van informatie over alle producten en baby benodigdheden. Ze weet waar ze het over heeft en voelde onze wensen goed aan! We hebben een afspraak gemaakt om later terug te komen om alles in één keer uit te zoeken en te bestellen. Een aantal weken later volgde de afspraak met Claudi, fijn om weer door dezelfde medewerkster geholpen te worden! Opnieuw gingen we de gangpaden door en hebben we onze complete baby inboedel gekocht. Doordat we al heel veel informatie van Claudi hadden gekregen wisten we bij vrijwel alle producten al snel waar onze keuze op was gevallen. De bestelling ging daarom vrij snel. We zijn ontzettend goed en deskundig geholpen bij Babypark Enter! We komen zeker terug voor de laatste spulletjes.
Als aanstaande ontwetende ouders gingen wij richting babypark Enter om een kinderwagen en autostoel te kopen. Kon namelijk niet heel moeilijk zijn dachten we! Eenmaal aangekomen, bleek er veel keuze te zijn. Met vele opties en comfort. We werden een hele middag door een vriendelijke medewerker geholpen, die ons alle in's en out's vertelde rondom de kinderwagen en autostoeltjes. Er werd goed gedemonstreerd, uitgelegd hoe alles werkte en wat je in prijs kwaliteit krijgt voor je geld. Na die hele middag tolde ons hoofd van informatie. De medewerker gaf op geen enkele manier druk en raadde zelfs aan om er thuis nog weer even goed over na te denken. In diezelfde week nog een 2de keer een hele middag in de winkel geweest, we troffen weer de zelfde medewerkster. We hadden een aantal vragen opgeschreven aan de hand van het eerste bezoek. En vandaar uit, hebben we zorgvuldig en in alles rust een prachtige kinderwagen en autostoel uitgekozen! We hebben beide bezoeken als enorm prettig ervaren en wij raden deze winkel dan ook van harte aan om te bezoeken en je te laten adviseren! Hartelijk dank babypark Enter!! En in het speciaal aan Annerieke!
Zeer goede service direct bij binnenkomst! We werden warm welkom geheten en direct meegenomen in de indeling van de winkel en alle mogelijkheden. Annerieke heeft ons verder geholpen over vragen rondom kinderwagens en de mogelijkheden die hierbij gepaard gaan! Hierbij heeft ze adequate en eerlijke uitleg gegeven over de verschillende producten, waarbij zij meedenkt in goede prijs kwaliteit verhouding! Echt een aanrader, wij zullen hier vaker komen!
Vandaag voor de tweede keer bij Babypark in Enter geweest en super goed geholpen door Annerieke en een aantal andere dames.nnEr is veel kennis over de kinderwagens, autostoelen, verschillende matrassen en opties v.w.b. de babykamer.nDit maakte de keuze niet moeilijk.nWe zijn geslaagd met babykamer Sem incl. matras.nVoordat we doorgingen naar de kinderwagens eerst even een kopje chocolademelk, koffie en thee. Want dat kan allemaal bij de koffiecorner in de zaak. Er waren zelfs nog lekkere koekjes en snoepjes aanwezig.nnDaarna geslaagd met een mooie combi deal van de Dubatti two kinderwagen.nEn bijna alles is binnen 2 weken leverbaar!!!nnHet was een mooie/speciale ervaring. Vooral omdat we zo'n geluk hadden dat we de babykamer van mijn ouders kregen.nEen leuke en gezellige middag uit, want je kijkt je ogen uit. Er is zooooo veel.nHet personeel neemt de tijd voor je en heeft kennis over de producten. Ook ziet de zaak er enorm schoon uit.nVoordat de bon werd opgemaakt, werden we erop geattendeerd dat we een gratis tasje konden aanvragen. Daar zit ook een kortingscode in. Deze €50,- hebben we meteen gebruikt voor de aanschaf van de verschoningstas die bij de kinderwagen hoort.nMaar..... we zijn nog lang niet uitgestopt. Dus tot snel!
Wat zijn wij goed geholpen door jullie, en in het bijzonder door Annerieke. Naast dat we een rondje door de winkel gingen doen kregen we goede uitleg over de spullen die graag wouden halen. Niet alleen goede uitleg maar ook veel kennis die bleef hangen. Bedankt Annerieke. Nadat onze dochters de mandjes hadden vol gepakt met speelgoed voor hunzelf en hun toekomstige broertje zijn we tevreden naar huis gegaan en de spullen worden thuis bezorgt. Bedankt voor de goede service Annerieke bij de big stuff en tot snel bij het kopen van de small stuff.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid