facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babylon Hotel Den Haag

Babylon Hotel Den Haag

Info

Babylon Hotel Den Haag. Modern viersterren hotel pal naast Den Haag Centraal Station.

Geschiedenis

Direct aan het prachtige Haagsche Park, tegenover het centraal station is een oase van rust en luxe te midden van het bruisende stadsleven te vinden. Dit moderne viersterrenhotel heeft een zeer mooie reputatie voor uitmuntende service en topkwaliteit comfort. De frisse, ruime kamers en de warm ingerichte restaurant en lounge bieden de gasten gezellige plekken om te dineren en tot rust te komen.
Dankzij de ideale ligging in het hart van de stad kunt u heel gemakkelijk bij de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Haag komen. Via het station heeft u een directe verbinding met Schiphol en het strand ligt slechts tien minuten verderop. Dit is het ideale hotel voor zakenreizigers en vakantiegangers.

In the midst of the bustling city life, an oasis of peace and luxury can be found bordering the beautiful Haagsche Park, across from the main train station. This modern 4-star hotel has a prominent reputation for outstanding service and quality comfort. Bright and spacious rooms and a warmly decorated restaurant and lounge provide guests with inviting spaces to dine and unwind.
Ideally located in the heart of town, Den Haag’s main attractions are easily reached. With the station providing direct links to Schiphol and the beach just 10 minutes away, this is the ideal hotel for business and leisure travellers alike.

Adres: Bezuidenhoutseweg 53, 2594 AC Den Haag
Telefoonnummer: +31 70 38 14 901
Stad: The Hague
Route: Bezuidenhoutseweg 53
Postcode: 2594 AC



op zoek naar gerelateerd: babylon hotel den haag adres, babylon hotel den haag in den haag nl, babylon hotel den haag zoover, babylon hotel den haag vacatures, babylon den haag restaurant, babylon hotel den haag booking, babylon hotel den haag check in, babylon den haag contact
Recensies
Met voedselallergieën kan je het hier vergeten. Bij het ontbijt werd met niets rekening gehouden. We hebben wel netjes het bedrag hiervoor terug gekregen. Een van de bedden was veel te zacht het woord marshmallow werd genoemd door mijn reisgenoot en de andere was goed. Badkamer was blinkend schoon. Meer dan 1 theezakje op de kamer zou niet misstaan voor 2 gasten. De ontvangst was onderkoeld en er kon nog geen glimlachje af. De medewerkster bij het uitchecken was een stuk vriendelijker. 's Nachts was het opvallend rustig. Wij vonden het bepaald geen aanrader, zeker niet voor het geld. De locatie was wel handig voor onze afspraak in de vroege ochtend.
Uitstekende locatie, op loopafstand van het centrum en via den haag centraal +- 200 meter ben je ook zo in Scheveningen. Kamer was lekker ruim en we kregen zomaar een upgrade met snacks en drinken inbegrepen. Ontbijt was veelzijdig en erg vers met constante aanvulling. Aanrader!Kamers: 5/5
Fijn hotel met een ideale ligging vlak naast het station. De kamer is schoon en heeft alles wat je nodig hebt. Het ontbijtbuffet is prima uitgebreid met extra opties zoals americain pancakes op bestelling. Het hotel biedt de mogelijkheid om je bagage in bewaring te nemen als je nog een dag de stad in wilt na het uitchecken. Fijne plek!
We hadden een kamer geboekt bij Hotel Babylon via een bekende website maar er was iets fout gegaan en we stonden niet in hun systeem en al hun kamers waren volgeboekt voor die avond. De zeer vriendelijke receptioniste heeft voor ons kunnen regelen dat we bij een andere hotel terecht konden die avond en we hoefden daardoor gelukkig niet weer terug naar huis. Ik wil hierbij die receptioniste nogmaals bedanken voor al haar moeite.
Een ticketje theater Diligentia geboekt in Den Haag en overnachten in Hotel Babylon. Gelegen vlak naast het centraal station waar je trouwens geen last van had en voorzien van een ondergrondse parking. Incheck was vriendelijk zoals het hoort. De kamer was ruim en alle faciliteiten aanwezig. Maar het blijft natuurlijk een moeilijke situatie van 'douche in bad'. Gevaar op uitglijden bij in- en uitstappen is groot. Ontbijt zoals het moet zijn. Alles wat ons bourgondisch hartje lust was aanwezig. Tot lokale bioproducten toe. Uitgecheckt en voldaan weer naar huis. En als deze assertieve Belg toch nog iets mag zeggen: waarom geen Belgische zenders in Nederland? Jullie zien ook toch ook graag? ;-
De ligging is vlak bij het cs in Den Haag, maar van de drukte hebben we niets gemerkt. We zijn ontvangen door leuk personeel. Leuke overnachting in een stijlvolle kamer. En natuurijk schoon! Kamers: Stijlvol. Voorzien van de basis. Badkamer oogt fris en licht. Al met al een goede kamer. Beloopbaarheid van de buurt: Ligging is in het centrum. Loopafstand van winkels. Nabij het malieveld.
Echt een uitstekend verblijf gehad. De locatie is perfect, naast centraal station en op loopafstand van het centrum. De kamer was netjes, modern en van alle gemakken voorzien. Het bed sliep heerlijk. Ook het ontbijt was uitstekend verzorgd. Het personeel liep hard en was altijd vriendelijk. Er was ruim keuze en alles bleef goed op voorraad. Ook zeker fan van de verse jus. Als ik dan toch wat moet aanmerken dan zou ik de suggestie geven om door de week in een vakantie wij waren er in de kerstvakantie de ontbijttijden van in het weekend te hanteren. Het was nu van 6:30 tot 10:00 uur en dat betekende dus dat het tussen 09:00 en 10:00 stervensdruk was waardoor er niet altijd tafels vrij waren en je moest wachten. Tot 11 uur zoals in het weekend zou dan beter zijn.
Hotel is ideaal gelegen naast het centraal station, tegenover het Haagse Bos en op loopafstand van het centrum. Standaard hotelkamer niet heel groot. Bedden naar onze mening wat te zacht wij houden juist van stevige matrassen. Douche heeft een heerlijke straal. Personeel erg vriendelijk. Ontbijt was lekker, meer dan genoeg keuze en alles werd steeds goed bijgevuld.
Het is al een tijdje terug en toch blijft dit hotel hangen. We werden zo vriendelijk en warm ontvangen. De kamer was mooi en schoon, enorm blij dat er een bad aanwezig was! De medewerkers van het hotel zijn behulpzaam en maken de gehele ambience van het hotel compleet. Het ontbijt was heerlijk, vers en een fijne zaal om rustig te kunnen eten. De in- en uitcheck tijden zijn erg aangenaam. Hotels kunnen hier nog iets van opsteken!
Een teleurstellende ervaring bij Hotel Babylon voor een zakelijk overleg en lunch. Het lunchbuffet werd al om 12.15 uur niet meer aangevuld met vleeswaren en eitjes. Het theewater in de kannen was lauw en de kwaliteit van de friandises was ondermaats. Een van de medewerkers was allesbehalve vriendelijk toen we de vergaderruimte een kwartier te laat verlieten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Babylon Hotel Den Haag. Bezuidenhoutseweg 53 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Babylon Hotel Den Haag adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Babylon Hotel Den Haag. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Babylon Hotel Den Haag delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid