facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BabycoachingEsther

BabycoachingEsther

Info

Het gebruik van babygebaren is erg gemakkelijk. Het helpt je als ouder te communiceren met je baby / dreumes als het praten (nog) niet zo goed lukt.

Geschiedenis

Het gebruik van babygebaren is erg gemakkelijk. Het helpt je als ouder te communiceren met je baby / dreumes als het praten (nog) niet zo goed lukt.

Adres: Haegerhofstraat, 6269dp Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 0031613552860
Stad: Margraten
Route: Haegerhofstraat
Postcode: 6269dp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfspagina Hermesarts Bedrijfspagina Hermesarts 857 meter Goede begeleiding en een erg leuke schildersclub op de donderdagmiddag
Recensies
Bij Esther heb ik de de training ´een nieuw begin´ gevolgd. De training was voor mij even me-time in het hier en nu. Ik ben zo iemand die mijn leven leeft in de hoogste versnelling. Dingen die ik doe moeten goed, zo niet perfect en vrije tijd moet altijd gevuld worden. Sinds ik mama ben heb ik steeds meer leren loslaten. De training van Delina en Esther heeft mij geholpen om daar nog bewuster mee bezig te zijn. Pas op de plaats en inchecken bij jezelf. De ontspannings- en verbindingsoefeningen heb ik als heel fijn ervaren. Dat komt mede doordat Delina en Esther tijdens de training zoveel rust uitstralen en de mama´s to be laten voelen dat ze er mogen zijn. Zij hebben beide een oprechte en warme persoonlijkheid. Delina en Esther zijn zorgzaam voor de mama´s en zij hebben mij laten voelen dat ik ook zorgzaam voor mezelf mag zijn. Tenslotte kan ik zo ook het beste voor onze kleine meid zorgen. De oefening hoe een baby de wereld om zich heen ervaart heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik zou bijna zeggen dat het een must is voor iedere mama en papa om te ervaren. Zeker erin houden! Dank jullie wel voor deze mooie inzichten en de fijne avonden bij jullie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid