facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby Sam

Baby Sam

Info

Baby Sam is a vegan lifestyle brand that introduces top-notch baby essentials into the busy lives of parents. All our products are GOTS certified.



"Babybum is DE wasbare luier specialist van Nederland! Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment kwaliteitsluiers voor elk budget. Persoonlijk advies en service staan bij ons voorop!Neem snel een kijkje in onze vernieuwde webshop!"
Adres:
Stad: Kampen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BabyVers BabyVers 2 km Snelle verzending, goede communicatie en product was leuk verpakt. Dit is geen must m...
Recensies
Wij hebben gebruik gemaakt van het huurpakket. Deze was uitgebreid en van goede kwaliteit! Het heeft ons onwijs goed geholpen om alle kanten van wasbare luiers te onderzoeken. De dames van babybum hebben ons goed geadviseerd en we hadden steeds prettig contact. Dat is altijd fijn! Maar helemaal als je voor het eerst ouders wordt
Supergoed geholpen met al mijn wasbare luier vragen. Ze denken echt met je mee en geven advies op maat. Huren, kopen, het kan allemaal. Nog beter: eerst huren en uitproberen wat je het beste bevalt en daarna deze aanschaffen. Ik ben fan.
Fijne overzichtelijke webshop met behulpzame informatie bij elk product. Heeft flink geholpen met doorgronden welke luiersystemen er allemaal zijn en welke ik nodig heb. Klantenservice persoonlijk en uitstekend.
Een groot assortiment en er werd fijn meegedacht. Het uitproberen van een huurpakket heeft ons geholpen te beslissen wat voor wasbare luiers we zelf willen gaan aanschaffen. Zeker aan te raden! Zo fijn dat deze mensen anderen helpen ook wasbaar te gaan luieren
Fijn in het contact, staan altijd klaar om je te helpen, goede producten, houden zich aan de afspraken en erg persoonlijk. Een feestje om iets bij te kopen/contact mee te hebben.
Snelle levering van imse zoogcompressen, geleverd met een vrolijk inspirerend kaartje bij waar een vrouw op staat die borstvoeding geeft, was erg fijn om naar te staren tijdens de kraamtijd.
Super lieve dames met ontzettend veel ervaring op het gebied van wasbare luiers en dameshygiëne. Ze geven eerlijk en onafhankelijk advies en heel behulpzaam. Als je een pakket wasbare luiers huurt, krijg je ook de juiste begeleiding om goed te kunnen starten. Ik ben zeer tevreden!
Vakvrouwen! Ze weten serieus echt alles te vertellen over wasbare luiers. Wanneer je wil weten wat er geschikt is voor de babybilletjes van jou kind dan kunnen zij je erbij helpen. En koop je je producten bij hen dan kan je ze dus altijd ffkes bellen wanneer je vragen hebt over je gekochte producten. Super dus!
Een website vol goede informatie voor nieuwe ouders, goede service en vriendelijke mensen.
Fijne dames hygiëne gekocht. Goede informatie, fijne contacten. Een echte aanrader. Denken met je mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid