facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby Park

"Bij Babypark Enter kun je terecht voor een complete babyuitzet. Van kinderwagens tot autostoelen en van boxen tot de leukste babykleertjes, je vind het allemaal in deze moderne babywinkel. In de gestylde babykamers, kinderkamers en tienerkamers kun je volop inspiratie opdoen voor de kamer voor jullie kindje. Wordt het vintage, industrieel of toch bohemian? In het ruime assortiment babyspullen vind je vast iets wat bij je past. Shop je graag op afspraak? Maak dan een afspraak voor Personal Shopping."
Adres: Stationsweg, Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31547385930
Stad: Enter
Route: Stationsweg


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Babypark Enter openingstijden, Babypark outlet, Babypark vestigingen, Babypark openingstijden, Babydump, Babywinkel Tilburg, Baby megastore Duitsland, Babypark Staphorst
Recensies
Bijna dertig graden en dan moet je met de vrouw mee naar babypark. Dan denk je wel even van ‘pff’, maar al snel verdween mijn chagrijn en kreeg ik een lach op m’n gezicht toen ik door de winkel liep. We zijn enorm goed geholpen door Lydia en haar collega’s. De jonge dame had veel advies en liet ons vol overgave en kennis het grote assortiment zien. Na ruim twee uur kregen we een mooie offerte onder de neus gedrukt waar we ook direct akkoord op hebben gegeven. Het was een geslaagd bezoek!
Top winkel, super service! Onze kinderwagen tikte, en de medewerker kwam uitzichzelf naar je toe om dit op te lossen! Koffie is aanwezig net als iets lekkers te drinken voor de kinderen. Leuke speeltuin in de winkel voor de kinderen aanwezig.
Wij zijn vandaag geweest en we zijn tip top geholpen bij de baby park is een plek waar je bijna alles kan kopen we zijn 3/4 uur lang geholpen door Annerieke ze is aardig en komt met leuke ideeën waar je op verwacht zij heeft ons rustig uitgelegd over baby wagen maxicosi welke beter is en veiligheid goed is en eind resultaat was babywagen en maxi-cosi ronde box mat besteld :
Zeer goed geholpen door Annerieke. Deze jongedame heeft ons goed geadviseerd, waardoor de keuzes snel gemaakt konden worden. Ze dacht praktisch met ons mee en zelfs toen de vrouw maar bleef twijfelen over de kleur kinderstoel had ze alle tijd en dacht ze mee. Topservice.
Mijn man en ik zijn enorm goed geholpen door verkoopster Robin. Geeft een eerlijke mening en denkt ook goed mee.
Wij zijn bij het eerste bezoek geholpen door Annerieke - Babypark Enter. Dit verliep zo prettig, duidelijke en eerlijke uitleg over alle producten. Er word ook echt de tijd voor je genomen, heel fijn! Tijdens de volgende aankopen bij Babypark Enter hebben wij ook speciaal om Annerieke gevraagd, hoe fijn is het dat dit gewoon kan! Heel fijn geholpen, service is goed en je kan álle vragen stellen die je wilt!
Super netjes geholpen Wat een keurige winkels en de dames daar allemaal chapeau voor jullie. Service 10 sterren
In de winkel worden we heel goed geholpen. Zelfs op drukkere dagen. Er is één verkoopmedewerker met langer en donker haar die heel goed de voordelen en nadelen van producten kan benoemen. Hierdoor kun je zelf een afweging maken wat voor jou belangrijk is.
Heel goed geholpen door Annerieke! Door juist advies tot andere inzichten gekomen en met hetgeen waar wij naar zoeken naar huis gegaan. We komen zeker nog eens terug.
Goed geholpen, vriendelijk personeel, veel keuze voor van alles en nog wat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid