facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby Park

"Welkom bij Babypark Gouda! In de grote showroom van ruim 10.000 m² vind je tientallen sfeervol ingerichte babykamers, autostoelen, kinderwagens nog veel meer babyspullen. Alles op één plek voor een complete babyuitzet! Ook voor de leukste tienerkamers ben je bij Babypark Gouda aan het juiste adres. Voor koffie en wat lekkers of een belegd broodje kun je terecht in ons sfeervolle restaurant. Kortom, een bezoekje aan deze babywinkel in Gouda is een heerlijk dagje uit. Shop je graag op afspraak? Maak dan een afspraak voor Personal Shopping."
Adres: Industriestraat 15, 2802 AC Gouda
Telefoonnummer: 048-8488888
Stad: Gouda
Route: Industriestraat 15
Postcode: 2802 AC



op zoek naar gerelateerd: Babypark Gouda Openingstijden, Baby winkel Gouda, Baby-Dump Gouda, Babypark Barendrecht, Babypark Barendrecht openingstijden, Babypark openingstijden, Babypark Kesteren, Babypark Wormerveer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topkidsfashion Topkidsfashion 1 km Een gezellige winkel met een volledig aanbod in de mooiste buurt van Gouda! Zeker ee...
Kinderen Aan Het Water/Onze Nieuwe Winkel Kinderen Aan Het Water/Onze Nieuwe Winkel 1 km Leuke winkel om iemand iets cadeau te doen bij een geboorte. Diverse prijsklassen. Pr...
Shoeby Gouda Shoeby Gouda 2 km Superleuk kleding kom je graag hele aardig personeel
Recensies
Bij ieder bezoek werd ik vriendelijk geholpen. Het viel me op dat welke medewerker ik ook sprak, de medewerker bijna alle producten in de winkel kende en er informatie over kon geven. Daarbij wil ik in het bijzonder Janneke vermelden, die me goede adviezen heeft gegeven en precies de meubels wist te vinden die bij mijn smaak pasten. De laagste prijsgarantie heeft Babypark Gouda helemaal waargemaakt. Ik heb mijn bestelling in stappen opgebouwd voordat ik hem liet uitleveren en iedere keer dat een van de producten goedkoper was bij een concurrent of Babypark zelf, was een telefoontje van mij genoeg en werd de prijs in mijn lopende bestelling aangepast. En ondanks dat mijn bestelling, waaronder een Stokke Tripp Trapp stoel, al langer dan twee weken geleden geleverd was, heeft men mij zelfs nog bij wijze van uitzondering van een Black Friday actie laten profiteren en kreeg ik de Newborn Set voor mijn Stokke stoel tot mijn grote verrassing gratis! Genoeg redenen voor mij om Babypark Gouda te waarderen met 5 sterren :-.
Ik en mijn man hebben de Babypark vestiging in Gouda bezocht voor een kinderwagen, wiegje, een complete babykamer en een autozitje. De winkel had een uitgebreid assortiment en was overzichtelijk en schoon. We zijn uitgebreid geholpen door Lizanne, kregen veel informatie, productdemonstraties en persoonlijk advies. Toen we wat hongerig werden konden we rustig lunchen in het restaurant om daarna weer door te gaan. Na het winkelbezoek keerden we naar huis met een goed gevoel over al onze aankopen. Thuis hebben we de prijzen nog even gecontroleerd, omdat Babypark adverteert met laagste prijs garantie; ik kon geen enkel artikel elders goedkoper vinden. Ik kan deze winkel iedereen aanraden, wij komen in ieder geval zeker terug voor de volgende lading babyspullen.
Vandaag bewust zonder veel voorbereiding gaan kijken voor een kinderwagen en autostoel omdat we ons onbevooroordeeld wilden laten adviseren. We werden in onze zoektocht meegenomen door Janneke die ons erg goed geadviseerd heeft. Vriendelijk, duidelijk en niet commercieel ingesteldgeeft rust en eerlijkheid zijn wij te woord gestaan. Waardoor de zoektocht tussen alle merken eigenlijk niet zo lastig was als we van te voren dachten. We hebben meteen een order uitgezet voor de kinderwagen. We zijn heel blij en tevreden de winkel uitgelopen.
Wij wilden graag een auto stoeltje aanschaffen en waren nog flink aan het twijfelden over welk model voor ons de beste keuze zou zijn. Met de deskundige, niet opdringerige, hulp en uitleg over verschillende opties van 2 vriendelijke jongemannen zijn wij wij heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt. We waren voor het eerst in Babypark Gouda en waren blij verrast door de locatie, het aanbod, de styling en ongedwongen behulpzaamheid van de medewerkers! Zeker weten, tot een volgende keer.
In de winkel iets gekocht wat bij thuiskomst in Belgie, na een bezoek aan babypark Gouda niet in de verpakking zat muggennet. Geen enkele van de doorgaans snel leverende websites hadden hetzelfde product. Binnen 12 u was er een nieuwe op de post gedaan en aangekomen de volgende dag. Hierdoor kunnen wij alsnog met het vliegtuig vertrekken naar een bestemming waar we dit zeker nodig hebben. Zo'n snelle - efficiënte - service heb ik nog niet meegemaakt.
Bij allerlei winkels en webshops zijn cadeaukaarten in de vorm van zo'n pasje tegenwoordig onbeperkt geldig, maar helaas niet bij Babypark. De bon is maar 1 jaar geldig na uitgifte. Niet klantvriendelijk en erg jammer, mijn bon is nu verlopen. Het staat ook alleen achter op het pasje en dat zie je dus pas als je hem los maakt van de verpakking. Dus toen ik hem wilde gaan gebruiken zag ik het pas. Geen aanrader om deze bonnen cadeau te geven!
Wij gingen naar Babypark Gouda voor een nieuwe autostoel voor onze zoon van bijna 4 jaar. Zijn goed geholpen, fijne en duidelijke uitleg. Aangegeven dat wij de stoel goedkoper hebben gezien en de verkoper ging met ons mee met de laagste prijsgarantie. Meteen de autostoel gekocht en door Babypark Gouda meteen laten installeren in onze auto! Hele goede service!
Een reiswiegje gekocht bij babypark in Gouda… Alleen zagen de adapters er anders uit dan het showmodel die ze in de winkel hadden. Ik vraag hoe dat kan… waarop geantwoord werd dat de adapters en reiswieg een nieuwere model zijn. Na aanschaf kom ik er dus achter dat de reiswieg en adapters beide van een oudere modelserie zijn dan ze mij vertelde. Ik baal hiervan want ik heb het gevoel dat als ik met mijn kinderwagen ergens tegenaan kom de reiswieg eraf valt of losraakt. Ik baal hier zo enorm van…. Van dit leugentje. Ze wilde gewoon van de reiswieg af! Nou bedankt babypark Gouda!
Hele goede service! Veel beter dan bijvoorbeeld de Prénatal in Amersfoort. Bij Babypark loopt genoeg personeel rond om je te helpen en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Tevens is de winkel heel mooi en groot opgezet. Echt een aanrader deze winkel als je opzoek bent naar goed advies en een ruime collectie aan spullen!
De service is top bij BabyPark Gouda! Na het ontvangen van een bevestigingsemail, ging ik m'n bestelling ophalen. Er was iets mis gegaan met m'n bestelling waardoor deze onvindbaar was. De dag erna had ik het thuisgestuurd gekregen. Heel fijn en netjes! Ik heb er amper hinder van gehad en ik ben zeer tevreden over deze winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid