facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby echo Rijnmond

Baby echo Rijnmond

Info

U bent welkom om bij ons een kijkje te komen nemen naar uw wondertje in 2D, 3D of 4D. Geniet van een pretecho en ontmoet uw kindje voor het is geboren.

Adres: Zuidendijk 367, 3317ns Dordrecht
Telefoonnummer: 0782057000
Stad: Dordrecht
Route: Zuidendijk 367
Postcode: 3317ns



op zoek naar gerelateerd: Medische echo dordrecht, Pretecho Rotterdam, Verschil 3D en 4D echo, Pret echo hoeksche waard, 3d echo vs baby, Echo Centrum Rotterdam, Vroege echo 6 weken Rotterdam, Pretecho enzo dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DokterMulder.nl DokterMulder.nl 2 km www.doktermulder.nl www.chiropractor.nl Specialist in de behandeling van rug en gewr...
Mohs Klinieken Mohs Klinieken 3 km Alles goed geregeld, Corona veiligheid. Vriendelijke medewerkers
Revalidatiecentrum Drechtsteden Revalidatiecentrum Drechtsteden 3 km Mensen voorkom ellende, blijf uit de buurt van deze organisatie, erg onprofessioneel ...
Balanz Fysiotherapie Balanz Fysiotherapie 4 km Fysiofitness was ik al een aantal jaar mee bezig. Vond geen echte verbeteringen bij m...
Merwelanden Woon- en Zorgcentrum Merwelanden Woon- en Zorgcentrum 5 km Wij plaatsen dit 2e review omdat eerdere gesprekken helaas geen verbetering hebben ge...
VANAV voeding en massage VANAV voeding en massage 5 km VANAV Voeding en Massage help je bij gewichtsverlies, eetpatronen en ontspanning.
Recensies
Echt een hele aanrader we zijn vandaag 17-7-23 geweest en zijn super trots ondanks de kleine niet goed zichtbaar was door de placenta die schijnbaar zonder we het wisten er voor lag hebben we tog super mooi beeld gekregen door MANDY een super meid is dit neemt de tijd en zorg wel dat je met mooie beeld na huis gaat
Top geholpen door Mandy! Zowel voor de gender geweest als voor de pret echo’s. De eerste keer pretecho’s wilde de baby zich niet zo goed laten zien, dus mochten we heel lief een week later nog een keer terug komen! Mochten wij nog meer kindjes krijgen gaan we zeker weer naar mandy terug!
Fijne ervaring, kleinschalig en persoonlijk. We gingen voor een echo om te kijken of het een jongen of meisje wordt, en Mandy deed echt haar best om dat te laten slagen. Ik mocht draaien en even naar het toilet zodat de baby van houding veranderde. Uiteindelijk gingen we zonder twijfel naar huis en met foto’s en een digitale opname van de hele evho die we aan familie hebben kunnen laten zien. Superfijn!
Prachtige beelden van de kleine mogen ontvangen en wat is Mandy een lieverd. Neemt lekker de tijd voor je en heeft ontzettend veel geduld!!
We zijn hier nu twee keer geweest geslacht + 3d echo en ontzettend leuke en goede ervaring mee! We zijn heel hartelijk ontvangen en de ruimte is netjes en professioneel ingericht. Erg blij met de 3D foto's! Aanrader!
Het is een super ervaring. Mandy is super lief, en ze doet het echt met passie. Voelt heel vertrouwd. Ik raad haar echt aan, als je een echo/3d echo wilt maken.
Super fijne en duidelijke echo gehad vandaag! Erg lief en geduldig. Mooie fotos en video’s mee naar huis gekregen. Heel blij mee!
Super fijne ervaring elke keer weer! Ik kom nu al voor de tweede zwangerschap bij Mandy. Altijd er blij met de foto’s, en neemt goed de tijd om naar de baby te kijken. Je bent een topper!!!! Tot snel.
Een hele fijn echo praktijk. Zeer flexibel met afspraken inplannen. Mandy gaat heel zorgvuldig te werk en legt leuk en duidelijk uit wat je allemaal op de echo ziet. Ruimte is mooi. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook erg leuk dat de video met geluid opgenomen kan worden. Absolute aanrader!
Wij zijn Mandy heel erg dankbaar voor alle mooie en vooral scherpe beelden die zij van ons zoontje gemaakt heeft. Zowel alle 2d echos als de 3d echo met 30 weken. Mandy is echt een super lieve meid en stelde mij, in een voor mij onzekere periode, toch op mijn gemak. Ik zou iedereen aanraden om bij haar een echo te laten maken, want deze waren veel duidelijker dan bij de verloskundige. En je krijgt altijd een foto mee en de rest via de mail of whatsapp toegestuurd. Ook vind ik het super handig om zelf een afspraak in te plannen via de website en je kunt vaak snel terecht. Mandy, nogmaals super bedankt voor de afgelopen tijd! Je bent een topper! Liefs, kim.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid