facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby-Dump

Baby-Dump
Adres: Lylantse Baan 7d, 2908 LG Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31499460800
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Lylantse Baan 7d
Postcode: 2908 LG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: baby dump folder, baby dump box, baby dump mechelen, baby dump heerlen, baby dump eindhoven, voedingsstoel baby dump, baby dump roosendaal, baby dump openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundige praktijk Amarant Verloskundige praktijk Amarant 964 meter Super tevreden! Heb een hele fijne zwangerschap en een bevalling gehad dankzij deze t...
BovenMaas prenataal BovenMaas prenataal 1 km Doorverwezen vanuit onze verloskundige naar Bovenmaas Prenataal. Prettige locatie met...
Geboortecentrum IJsselland Geboortecentrum IJsselland 2 km Hier meerdere malen geweest voor diverse specialisme ,oa urologie bij Dhr.R Hoenderva...
Recensies
Voor onze zoon hebben wij de gehele babykamer en diverse producten bij Babydump Capelle gekocht. Bij ieder bezoek werden wij heel goed geholpen en het personeel is altijd heel vriendelijk naar ons toe. De levering van de meubels ging vlot, dus wij zijn nu helaal voorbereid op de geboorte van de kleine. Kortom; ik ben zeer tevreden over de service en ook na de geboorte kom ik nog graag langs!
Goed advies verkregen in de winkel en heb de kinderwagen, autostoel, box en babykamer gekocht via Baby-Dump. Daarnaast is het ook handig dat zij werken met een laagste prijs garantie. Ik heb daar ook gebruik van gemaakt en dat was erg eenvoudig om aan te laten passen. Ben erg tevreden over de levering en de algemene service.
Het was een superfijne ervaring! De medewerkers helpen je wanneer dit nodig is. Ze laten je lekker rondlopen, maar als je eenmaal een vraag hebt ‘rennen’ ze voor je! Er ontstond een gesprek over een babyfoon die stralingsarm of -vrij zou moeten zijn. De medewerkers reageerden hier superleuk op door zelf ook te onderzoeken wat zulke wensen precies inhielden. Ook waren zij erg meedenkend en vriendelijk! Super ervaring gehad
Hele klantvriendelijke en deskundige medewerkster. Ik had een wagen elders gekocht maar had enige twijfel ivm kwaliteit. Baby dump heeft mij echt goed geïnformeerd over daardoor toch de wagen bij baby dump gekocht. Daarnaast ook meegedacht over de extra’s en ipv tas kon ik wat anders kiezen. Heel fijn allemaal en dat zo rond sluitingstijd. Ze namen echt de tijd voor mij!
Belachelijk!!! Voor de zoveelste keer een bestelling geplaatst die de volgende dag geleverd zou worden. En wederom voor de ZOVEELSTE keer worden de afspraken niet nagekomen. Verander de informatie op de site dan ook! Als christenen mag je toch ook niet liegen?! Ik heb het notabene nooit meegemaakt dat mijn bestelling op de afgesproken dag werd afgeleverd.
Vandaag zeer goed geholpen! Door een meneer van Baby Dump. Hoop geshopt! Kinderwagen etc.besteld! Vrouwelijke medewerkers ook erg hulpzaam en staan gelijk klaar voor je. Nu afwachten op de baby spullen die we hebben besteld We komen graag terug voor onze verdere aankopen. Eerlijke prijsklasse!
Heel fijn geholpen, we liepen wat clueless rond en de medewerker had direct door aan welke informatie we behoeften hadden. Heel fijn om op ons gemak samen alles uit te zoeken. De artikelen zijn netjes en op tijd geleverd met fijne communicatie tussendoor. We zijn erg blij met onze aankopen!
Het is niet alleen een super leuke winkel. Ook de medewerkers zijn zeer vriendelijk en nemen de tijd voor je. Een goeie deal afgesloten. Zelfs toen mijn dochter duizelig en misselijk werd door haar zwangerschap werd ze goed verzorgd door het personeel. Ook bij aflevering van het product ging alles perfect.
Heel goed geholpen bij de babydump in rotterdam alexandrium! In een keer geslaagd voor de babykamer, kinderwagen, box en maxi cosi kortom alles te krijgen in 1 winkel. Medewerkster had veel verstand van zaken en goede service verleend. Zeer tevreden en komen zeker nog eens terug om lekker te shoppen.
Echt super tevreden met hun, na 1 jaar en 3 frames van de kinderwagen verder hebben ze me geadviseerd een herkeus te maken aangezien ik met problemen bleef. Verliep super makkelijk en snel dankzij deze top team. Ook super geholpen met een keus te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid