facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby-Dump

"Click&CollectAlle bekende merken onder één dak.2500m2.Deskundig advies.+/- 50 babykamers in showroom."
Adres: Ommerweg 17, 7447 RA Hellendoorn
Telefoonnummer: +31499460800
Stad: Hellendoorn
Route: Ommerweg 17
Postcode: 7447 RA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Babydump contact, Baby Planet, Babywinkel Hellendoorn, Babykamer, Babydump Heerlen, Prénatal, Baby winkel Gelderland, Baby-Dump Amsterdam
Recensies
Kamertje kopen ging heel goed. Levering wat minder. Bedje duurt een halfjaar voor het geleverd kon worden… Heb een ander bedje besteld. Geen goed contact via telefoon. Collega bestelt doodleuk een box terwijl ik het daar nooit over heb gehad… Gelukkig heb ik dit zelf op tijd gezien, anders zat ik terwijl ik al bevallen straks ben alsnog zonder ledikant?! Kreeg een terugbetaling, maar door fout van deze collega moest ik alsnog een rekening voldoen van €80,-. Wat een grappenmakers… Komen zelf ook niet met oplossingen. Laatste bestelling via Babydump voor ons.
blij met de autostoel...goeie servise van, babydump goeie uitleg zou iedereen, aanraden om naar babydump te gaan.
Vriendelijk geholpen in de winkel uiterst behulpzame personeel. Dankzij hun hulp hebben ik en mijn vrouw de complete babykamer met allerlei extras, kinderwagen, autostoeltje gehaald. En we hopen binnenkort nog even langs te kunnen gaan als ons dochtertje er is met 1.5 maand! Groetjes Familie Sahin.
Zeer vriendelijke geholpen met een terugroepactie van een ergens anders gekochte kinderwagen. In het verleden ook goede ervaringen met bestelde producten van de Babydump!
Voor het eerst iets besteld bij babydump hellendoorn, wordt snel geleverd, en heel gemakkelijk om in elkaar te zetten! En in de winkel zijn de medewerkers heel vriendelijk en hebben ze ons goed geholpen
Goed en fijn advies gekregen in de winkel. Helaas de autostoel niet op voorraad. Deze hebben ze voor mij besteld en is bij mij thuis bezorgd. Zeer tevreden.
Beste , ik ben een oma en leef nu met een totaal andere generatie maar vind veiligheid zo belangrijk voor mijn kleindochter en heb een autostoel aangekocht na intens zoekwerk en ben zo dan terecht gekomen bij jullie ! Ik ben zeer tevreden over jullie klantvriendelijkheid en ook over de levering ! Hartelijk dank daarvoor ! Vriendelijke lieve groetjes een oma uit België
Erg goede ervaring met Baby-dump Hellendoorn met een aankoop via marktplaats autostoel die als showmodel in de winkel had gestaan. Goede en snelle communicatie, snelle betaling mogelijk en de autostoel stond keurig klaar in de winkel en kregen we met vriendelijke service mee!
Serviceverlening is gewoon goed, niks mis mee... Alleen de wachttijd op de producten duurt gewoon te lang.
Voor onze tweeling goed geslaagd, voor o.a. twee autostoeltjes en twee isofixbases. Erg fijn geholpen in de winkel! Goede en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid