facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby-Dump

"De winkel voor duizenden baby-artikelen zoals autostoeltjes, babykamers en kinderwagens"
Adres: Parallelweg 104, 1948 NM Beverwijk
Telefoonnummer: +31499460800
Stad: Beverwijk
Route: Parallelweg 104
Postcode: 1948 NM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: baby-dump winkels, Baby-Dump klantenservice, Baby-Dump retour, Prénatal, Babypark, Baby Megastore, Baby winkel, Baby-Dump openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur Eigenwijs Puur Eigenwijs 1 km Online kinderkleding * gratis verzending vanaf € 20 * veilig gratis achteraf betalen ...
Melchers Kids Fashion Melchers Kids Fashion 1 km Bij Melchers Kids Fashion vind je de leukste en betaalbare kinderkleding!
Recensies
Zaterdag een auto kinderstoel besteld in de aanbieding voor €189. Bleek de stoel nooit in een filiaal geweest te zijn. Zaten al in de auto om het op te halen. Vervolgens geen oplossing aanbieden. Uiteindelijk korting op een andere stoel gekregen, deze zou maandag direct verzonden worden. Wat denk je, dinsdag een mail dat de stoel niet leverbaar is, pas over dik een maand. Sorry maar jullie hebben absoluut geen service!! Al de 3e keer dat jullie producten verkopen die jullie niet eens op voorraad hebben.
Goede service, namen echt de tijd voor ons. Onze babykamer, box en kinderwagen komen daar vandaan en werd allemaal fijn thuis bezorgd. Ongeveer een week geleden geïnformeerd ik nog een losse plank kon bestellen voor in de kast en ook dat was zo geregeld. Eenmaal betaald had ik het de volgende dag al in huis. Top service en ik kom er zeker nog terug!
Een hele fijne ervaring. Mijn moeder en ik werden goed geholpen, maar we mochten ook rustig alle kinderwagens bekijken en uitproberen. Als we hulp nodig hadden, kwam er iemand ons helpen. Uiteindelijk een prachtige wagen gekocht met een goeie deal en deze is na een aantal weken geleverd. We zijn zeer tevreden over Babydump.
Gelukkig nog fijn kunnen winkelen voor de uitzet voordat Babydump Beverwijk in lockdown moest en nu zijn deuren definitief sloot voor verhuizing. Personeel is vriendelijk en deskundig en de winkel is heel erg overzichtelijk. Ik raad iedereen Babydump aan! Goed kwaliteit o.a aan complete baby kamers en word netjes bezorgd. Prijsklasse bij Babydump is ook erg aantrekkelijk. Ik ga zeker nog graag naar èèn van de andere Babydump locaties als ik in de buurt ben.
Super fijne winkel, veel spullen en vooral veel keus! Super goed geholpen door de medewerkers met informatie over kamers en matrasjes. De levering van spullen was ook super!!! De babykamer heeft meneer netjes voor mij in de woonkamer gezet en uitleg gegeven over wat er allemaal geleverd was, heel vriendelijke man!
Via de whatsapp zéér slecht te bereiken en al 5x geprobeerd contact te zoeken om vragen te stellen. Helaas 3x nooit antwoord gekregen en 2x pas 1 of 2 dagen later. IK begrijp drukte maar helemaal geen reactie of pas 1 f 2 dagen later dat is wel erg laat en heeft dan geen nut meer. Ben 2 weken geleden een keer wezen winkelen bij Baby dump in Beverwijk en daar waren ze erg aardig, behulpzaam en heb leuke spullen gekocht. Dus vandaar 3 sterren.
We werden goed geholpen bij het uitzoeken van een autstoeltje. Van tevoren hadden we een paar eisen waar het aan moest voldoen en de medewerkster liet de verschillende stoeltjes zien die daaraan voldeden en kon goed uitleggen wat de voor en nadelen waren per stoeltje. Uiteindelijk hebben we met haar hulp een stoeltje kunnen uitkiezen.
Voorwiel van onze mutsy kinderwagen was gebroken. Viel niet onder de garantie maar medewerker X heeft het eerst geprobeerd te repareren en toen dat niet lukte gaf hij ons een voorwiel dat hij nog had liggen, zonder kosten te rekenen. Topservice die je niet bij zo’n naam verwacht.
We werden goed geholpen in de winkel. Het artijel dat ik zorg, werd voor mij besteld en was de volgende dag al in huis. Wel jammer dat er geen lift is, dus met een baby in de kinderwagen is naar boven gaan erg lastig..
Na ontevreden te zijn over de joie autostoel zijn wij terug gegaan naar de winkel. Daar zijn wij erg goed geholpen en hebben we het product kunnen omruilen! Top service! Werknemers waren erg meegaand en begrepen ons probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid