facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby-Dump

"Babydump in Leiderdop is de winkel voor duizenden baby-artikelen zoals autostoeltjes, babykamers en kinderwagens. Ruim 4000 m2 babyartikelen."
Adres: Conservenweg 191, 2371 DT Roelofarendsveen
Telefoonnummer: +31499460800
Stad: Roelofarendsveen
Route: Conservenweg 191
Postcode: 2371 DT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Baby-Dump Heerlen, Baby-Dump registreren, Babydump Utrecht, Babydump Spijkenisse, Baby-Dump garantie, Babydump buggy, kinderwagen 3 in 1 baby-dump, Babydump babykamer
Recensies
Ik heb 2 weken terug een babykamer en babywagen gekocht samen met mijn vrouw voor ons eerste kind. Je hebt letterlijk alles wat je zoekt. We werden geholpen en geadviseerd door een hele aardige meneer. Kleine tip als iemand deze winkel wilt bezoeken. Kom een beetje vroeg. Je hebt zo’n grote assortiment dat je veel tijd kwijt bent met keuze maken. Helemaal met een zwangere vrouw.
Onlangs een wandelwagen met bijbehorende maxicosy en iso fixx gekocht. Geen enkel probleem met de levering gehad, ook de prijs werd op verzoek aangepast omdat de verkoopprijs naar beneden was bijgesteld. Echter de babyfoon was niet meegeleverd bij de bestelling en zou achteraf worden geleverd, deze is pas na 3 mailtjes opnieuw verzonden en uiteindelijk ontvangen. Ook in de winkel worden wij altijd goed geholpen, het voedingskussen was kapot en er wordt een nieuwe thuisbezorgd, tot die tijd mochten wij het oude voedingskussen nog gebruiken. Verder is het een hele fijne overzichtelijke winkel.
Fijne winkel met groot aanbod. Tijdens ons bezoek met als doel een kinderwagen zijn wij goed geadviseerd. Helaas was er na afloop iets mis gegaan met de bestelling, maar het team heeft fantastisch geholpen om een passende oplossing te vinden. Ook is na aankoop de korting van een actie die later inging nog verrekend dit kan tot 10 dagen na betalen factuur volgens mij. We komen zeker terug!!
Wij hebben onze tweeling kinderkamer hier gekocht. Enorm fijne ervaring een ongedwongen en fijne sfeer. Het personeel heeft goede kennis en geeft eerlijke adviezen. Forceren je niet om meer of onnodige dure spullen te kopen, maar luisteren echt naar jou wensen en ideeën. Daardoor gaan wij binnenkort graag terug om de autostoeltjes te kopen voor onze twee kleintjes. verder was de levering ook echt top, een enorm vriendelijke en aardige man, eerst de spulletjes netjes neergezet en toen in een ongedwongen en fijne sfeer de nabetaling netjes met bonnetjes en check geregeld. Echt fijne ervaring gehad!
Zeer slechte service! De bestelling is nog steeds niet binnen, terwijl de producten 3 maanden geleden zijn besteld en wij worden ook niet op de hoogte gehouden! Uiteindelijk is een deel van de bestelling verstuurd, maar naar een verkeerd adres anders dan factuuradres en wij moesten zelf oplossen hoe wij die order thuis kregen, belachelijk! Wel in de tussentijd een leen buggy ontvangen totdat onze order binnen is. Hopelijk krijgen we de bestelling deze maand nog binnen.
In 1x geslaagd voor alle babyspullen, een mooi en breed assortiment! We werden goed geholpen goede service en het is betaalbaar! De levering was ook top! Goed aan de afspraak gehouden! Wij zijn heel blij moet onze babyspullen :-
Ik ben zeer tevreden over baby-dump, ik raad het iedereen aan om bij baby-dump spullen te kopen! Ik heb alle benodigdheden bij baby-dump gekocht zoals: kamer, box set kompleet, bad set en meer. Het personeel is super behulpzaam en altijd klantvriendelijk. Veel actie prijzen en ook gegarandeerd beste prijsgarantie. Met vriendelijke groet, Mr & Mv Tula
Ik werd goed geholpen. De werknemer heeft mij goed geadviseerd. Er moest iets bij besteld worden, maar dit ontving ik al binnen twee dagen bij mij thuis.
Bij Babydump heb ik al vaak en veel gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Goed advies en goede order verwerking. Vriendelijke medewerkers en een mooi assortiment!
De medewerkers zijn erg aardig en meedenkend. Het product dat ik wilde was niet op voorraad, dit is besteld en de dag erna thuis geleverd zonder extra kosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid