facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baboffel

Baboffel

Info

"Spelen is meer dan vermaak en tijdverdrijf. Het is de beste manier voor kinderen om nieuwe dingen te leren en de wereld om zich heen te ontdekken. baboffel laat kinderen verantwoord spelen. Materialen zijn hierbij belangrijk.

Geschiedenis

Kinderarbeid willen wij niet! Duurzaam geproduceerd speelgoed is onze bijdrage aan de toekomst. Baboffel is de kinderwinkel met eerlijk speelgoed. Hier staat het kind en zijn ontwikkeling centraal. Bij de keuze van het speelgoed wordt gekeken naar originaliteit en uitdaging. Daarnaast vind je bij Baboffel mooie meubels en accessoires voor de inrichting van de kinderkamer. Bij alles wordt ook aandacht besteed aan de herkomst en de productie van het speelgoed en de overige artikelen. "Veiligheid voor mens en omgeving vanaf het begin".

Adres: Kerkstraat 13, 9751 BA Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050 5351139
Stad: Haren
Route: Kerkstraat 13
Postcode: 9751 BA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ostheimer peuter, Ostheimer kroonprins, Asbran, Ostheimer dieren, Baboffel Ostheimer, Intertoys Haren, Speelgoedwinkel Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boomker Boeken Boomker Boeken 145 meter Geweldige zaak met prima medewerkerd en boekenaanbod
Bruna Haren Bruna Haren 152 meter Fijne plaats om te winkelen
Recensies
Zo hé, wat een leuke en gezellige winkel! Ik kon precies vinden wat ik vinden wou, ook is het persooneel heel erg aardig! Ze hielpen me gelijk. Al met al het is een leuke winkel!
Geweldige service, mooie winkel met een mooi assortiment. Zeker een aanrader voor speelgoed, kleding en boeken!
Elke keer weer voelt het hier alsof je met je kind door een servies winkel loopt. Strenge blikken vanaf de balie als ze ergens aan zitten. Speelgoedwinkel voor volwassen, want kinderen zijn hier niet erg welkom. Voor mij nooit weer voor soortgelijk speelgoed ga ik liever naar Asbran in Groningen!
Het speelgoed via internet besteld. De levering was snel en netjes. Het was leuk ingepakt en met een handgeschreven kaartje erbij. Een echt cadeautje dus om te ontvangen!
Leuke winkel, personeel geeft de klant geen ruimte om eerst zelf even rustig te kijken. Meerdere keren meegemaakt, helaas.
Deed een bestelling, die binnen de kortste tijd aan kwam. Zo schattig en verzorgt. Grandioos. Zo maak je het verschil.
Fijne winkel en heel leuk speelgoed, elke keer slagen we weer. Andere merken dan de standaard speelgoedwinkel!
Heel heel veel leuk en afwisselend speelgoed /verkleed kleren/leerzaam en leuke spellen en ook zo veel meer. Voor elk kind is hier wel iets prachtigste te vinden
speelgoedwinkel met het betere speelgoed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid