facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babbel Beach

Babbel Beach
"Wij vinden het antwoord op de vraag ‘Waarom bestaat Sophia’s Italian?’ heel belangrijk. Wij bestaan omdat we onze gasten het Italiaanse restaurant willen laten herontdekken; omdat we vernieuwing willen brengen in de horeca; en omdat we onze gasten willen inspireren en blij maken met onze creatieve gerechten met pure smaken."
Adres: Varelseweg 211 , Hulshorst 8077 RB, NL
Telefoonnummer: 0341 453 620
Stad: Hulshorst
Route: Varelseweg 211
Postcode: 8077 RB



op zoek naar gerelateerd: Hulshorst vakantiepark, Horeca Bad Hoophuizen, Restaurant De Zanding, Italiaans restaurant Otterlo, Restaurant Sophia's Italian, EuroParcs Bad Hoophuizen
Recensies
Op zoek naar een restaurantje aan het Veluwemeer kwamen we uit in Hulshorst. Het Italiaans restaurant ligt bij Droompark Bad Hoophuizen maar is vrij toegankelijk voor iedereen als mede het leuke zandstrandje rondom met vele speeltoestellen voor de kinderen. Vanuit Doornspijk deden we een middagje relaxen aan het meer en aten aansluitend een hapje op het terras! We werden vriendelijk ontvangen en er werd zelfs een extra tafel gecreëerd voor ons omdat we niet gereserveerd hadden! Hele relaxte sfeer en uitzicht op het meer is natuurlijk een plus! Wij aten pizza’s en lasagne. Pizza’s hebben een lekkere krokante dunne bodem, de kaasvulling vond ik wat machtig maar dat is een kleinigheid. Leuke plek om eens naar toe te gaan!
Mooi terras, mooi uitzicht en eten gewoon goed,ondanks hele jonge bediening ging ook dat goed,ook voor glas wijn en borrelplank kun je terecht
Hier betaal je €12 euro voor. Pasta carbonara, als er 5 spekjes inzaten en een paar stukjes ui is het veel. Pasta komt gewoon uit een pak. Om te huilen dit. Magnetron maaltijd is nog beter.
Eten was erg lekker, personeel heel vriendelijk en eten was snel klaar
Een heel mooi plekje om te zitten, krijg alleen elke keer jeuk om de boel aan te pakken. Het is het allemaal net niet..
Voor vanavond besloten wij om eens te gaan eten in een Italiaans restaurant. Via Social Deal hebben wij gereserveerd. Wij hadden een 3 gangen keuzemenu. Na het krijgen van de menukaart hebben wij zeker 20 tot 30 minuten gewacht voordat er iets werd opgenomen. Hiervoor zelf maar mijn hand opgestoken want anders duurde het denk ik nog langer... Het teras liep aardig vol en ook waren er onder andere een paar groteren groepen. Deze groepen kregen duidelijk voorrang. Wij hebben welgeteld deze gehele avond maar 1 drankje op en gasten die op hetzelfde tijdstip of later binnen waren gekomen, zijn ook een uur eerder deze avond vertrokken dan wij. Na het plaatsen van de bestelling hebben wij ongeveer 45 minuten gewacht op ons voorgerecht carpaccio en hier was helaas geen rekening gehouden met onze dieetwensen. De carpaccio was verder wel lekker, niet speciaal. Vervolgens weer lang moeten wachten op ons hoofdgerecht. Dit terwijl onze lege glazen nog steeds op de tafel stonden. We zagen inmiddels ook andere tafels vragen naar waar hun eten bleef. We verwachtten veel van het hoofdgerecht aangezien het een echt Italiaans restaurant betreft. Maar helaas viel het hoofdgerecht erg tegen... pasta pollo De saus was erg flauw en waterig, de kip leek niet vers gebakken maar had meer weg van zachte gerookte kip. Hebben het hoofdgerecht dan ook niet volledig op en lieten dit bij het afruimen van de tafel ook weten aan de bediening. Ze zou dit doorgeven aan de keuken. Tenslotte het toetje tiramisu . Ook deze was niet vers gemaakt, smaakte erg taai. Wederom hebben wij dit ook verder niet opgegeten. Al met al niet de Italiaanse avond waarop we hadden gehoopt... We zijn om 18.45 uur aangekomen en pas om ongeveer 21.40 uur vertrokken.
Gezellige locatie aan t strand, vriendelijke bediening en prima prijs voor kwaliteit eten..
Vriendelijk en snel personeel, mooie omgeving en uitzicht over het Veluwe meer. Het eten is er heerlijk! Echt een aanrader om eens langs te gaan.
Leuke plek. Mogelijkheden voor de kids om te spelen op een standje. Met speel toestellen. Eten is goed, bediening is snel en vriendelijk. Locatie en ambiance zijn helemaal top.
Gezellig met de vriendengroep gezeten en heerlijk gegeten met prachtig uitzicht op het Veluwemeer. Kinderen mooi aan het spelen bij de speeltuin op de strand. Personeel was heel vriendelijk en bediening verliep goed en snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid