facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bab Al Hara - Arabisch Specialiteiten Restaurant

Bab Al Hara - Arabisch Specialiteiten Restaurant

Info

Restaurant Bab Al-Hara is een nieuw restaurant geopend in Emmen. Het restaurant is gespecialiseerd in het bereiden van verschillende Arabische gerechten.

Geschiedenis

Arabisch Specialiteiten Restaurant

Adres: Minister Kanstraat 9, 7811 GN Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591572046
Stad: Emmen
Route: Minister Kanstraat 9
Postcode: 7811 GN


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Recensies
Heerlijk gegeten. Gezellig,en heerlijk. Lieve mensen. Speciale oven gemaakt. Ge zeker weer heen.Alleen veelste veel.
Mooi restaurant Lekker eten Vriendelijke staf
Gisteren met mijn vriend wezen eten en heb het zowel goed als slecht ervaren. Er zijn bepaalde dingen die sowieso beter kunnen, al bij binnenkomst zijn op het terras gaan zitten want het was bloedje warm werd geen drinken gevraagd alleen de kaart gegeven. Oke geeft niet, druk had ze het niet want de tafel achter ons was net klaar met eten en werd afgeruimt. De bestelling word opgenomen, vraag of er een mix van mezza gemaakt kan worden. Dat was mogelijk en ik wou graag een kebab op spies en lamsvlees op spies met een salade erbij. We kregen 3 tapenades met brood als mezza, heel eerlijk had ik in gedachten gewoon tapas achtig iets maar dit was beter met de hitte en het smaakte verrukkelijk, het brood was echt goddelijk. Alleen had zij nog steeds niet de moeite genomen om te vragen of we wat wouden drinken, wel heel jammer want het was 35graden. Na een tijdje kregen we het hoofdgerecht, inmiddels heb ik wel om drinken gevraagd en echt het vlees was lekker vers, de salades alles was heerlijk en met liefde bereid, alleen kregen we geen lamsvlees op spiezen maar kalfsvlees. Nou ja geeft niet kan gebeuren, verkeerd begrepen misschien. Zijn we klaar met eten en staan we op, zit mevrouw te bellen aan de telefoon maar ziet dat wij binnen komen om af te rekenen, ook niet de moeite doen om de telefoon aan de kant te leggen. Sorry maar de services is echt waardeloos, je mag al blij zijn dat er met die hitte iemand komt eten en je hebt al niks te doen en de mensen die je hebt steek je niet een beetje energie in. Heel erg spijtig, het eten was echt heerlijk en je kon zien dat daar echt moeite voor gedaan was alleen aan de bediening of de eigenaresse wie zij ook was mag echt wat aan gedaan worden.
Wat een waardeloos restaurant!! Geen 1 ster waard. Vandaag met een groep van 18 personen gegeten. Prijzen waren ineens duurder dan wat er vermeldt stond in de menukaart en niet alles wat in de menukaart stond was verkrijgbaar. Reden hiervoor "het wordt niet veel verkocht daarom maken we het niet...!!" Na lang wachten werd het eten koud en verkeerd geleverd. Er heerste een grote chaos. Blijkbaar niet gewend een grotere groep te bedienen. Meest irritante was het telkens opblazen van ballonnen met lachgas voor verslaafden die ook in de zaak aanwezig waren. Kebab was veel te vettig! Één keer en nooit weer!
Wij hebben kapsalon besteld. Het was helemaal koud toen we het kregen en er hoorde salade bij de kapsalon maar die was er ook niet. En tijdens het eten zag ik ineens een haartje.
Heerlijk gegeten, ruime porties. Gratis kopje soep vooraf. Voorgerecht salade en hoofdgerecht kwamen tegelijk maar dat was prima. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kindvriendelijk. Vriendelijk personeel. Ruime parkeergelegenheid. Wij waren er op zaterdag om 18 uur en konden de auto makkelijk kwijt. We komen vast nog eens terug! Groetjes Lilian
Beste oosterse gerechten kun je hier krijgen. Wat anders dan shoarma doner of pizza! Deze keer echte kebab zoals het hoort. Probeer het is een keer uit, het zal zeker niet tegenvallen!
Het eten zou halal moeten zijn, maar toen ik vroeg waarom er varkenshaas op de menukaart stond, werd me verteld dat het eigenlijk kalkoen is... raar verhaal...
vies en droog eten. zeker geen aanrader. een duur betaalde pizza waarbij je na 2happen al klaar bent met eten.
Super zaak een van de beste waar ik ooit gegeten heb! Heb er heel wat gehad ! Echt service ook tot de max
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid