facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baaten ICT Security

Baaten ICT Security

Info

Baaten ICT Security ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun ambities op het gebied van informatiebeveiliging en risicobeheersing.

Geschiedenis

Baaten ICT Security ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun ambities op het gebied van informatiebeveiliging en risicobeheersing. Het combineren van technische en organisatiekundige vaardigheden, is dé onderscheidende factor die relaties het meest waarderen. Geen techneut die de organisatorische aspecten van het vakgebied niet begrijpt, of een beleidstijger die vervreemd is van de techniek, maar een veelzijdig expert die organisaties in de volle breedte adviseert en bijstaat. Karakteristiek voor de werkwijze van Baaten ICT Security is het verdiepen in de specifieke business en behoeften van relaties, daarna een vertaalslag maken naar informatiebeveiliging, en vervolgens een gedragen verbetering realiseren. Deze aanpak zorgt voor passende resultaten met een maximale toegevoegde waarde.



"Security Privacy Ethical Hacking"
Adres: Graafdijk-Oost 62, 2973 AD Molenaarsgraaf
Telefoonnummer: 06-21256959
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Graafdijk-Oost 62
Postcode: 2973 AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
100% professioneel en betrouwbaar. Van security strategie tot beleid tot implementatiebegeleiding tot ethical hacking. Dennis is mijn 'go to guy' op het gebied van security vraagstukken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid