facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BAASZ Advocaten

BAASZ Advocaten

Info

BAASZ is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Geschiedenis

BAASZ is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Het kantoor staat zowel werkgevers als werknemers bij. BAASZ advocaten doen het anders! BAASZ advocaten zijn geen ja-knikkers, geen achteroverleuners, geen vorkschrijvers, no-nonsense en bieden topkwaliteit! Wij komen graag langs om te vertellen wat dit voor u kan betekenen.

Adres: Zonnedauw 4, Drachten
Telefoonnummer: +31512202094
Stad: Drachten
Route: Zonnedauw 4


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Defenz Advocaten Defenz Advocaten 63 meter Zeer slecht bedrijf Defenz ze laten de mensen gewoon in de steek Advocaat de heer va...
JuistJust Advocatuur & Advies JuistJust Advocatuur & Advies 2 km Uitstekend geholpen en geadviseerd. Prettig in contact, goed bereikbaar en neemt ruim...
Recensies
Ik had het genoegen om samen te werken met Meneer Berghuis als mijn advocaat en ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat het een uitmuntende ervaring was. Zijn juridische kennis en vaardigheden zijn van topniveau en hij heeft mij bijgestaan met zijn expertise en advies tijdens het gehele proces. Meneer Berghuis zorgde ervoor dat ik altijd op de hoogte was van de voortgang van mijn zaak en hij gaf me aandacht en tijd wanneer ik vragen had. Maar het belangrijkste is dat hij een betrouwbare advocaat is, die zich volledig inzet voor het belang van zijn cliënt. Hij was altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat zijn cliënt het beste resultaat behaalde. Dankzij zijn ervaring, kennis en vasthoudendheid, was Meneer Berghuis in staat om mijn zaak succesvol af te ronden. Ik ben dankbaar voor zijn inspanningen en ik zou hem zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een erudiete, integere en effectieve advocaat. Kortom, Meneer Berghuis is een top advocaat en ik ben blij dat ik met hem heb samengewerkt.
Aniek heeft mij bijgestaan en ben erg tevreden over haar werkwijze en heldere manier van communiceren en overleggen. Ik ben het gehele proces goed op de hoogte gehouden en zou Baasz advocaten dan ook zeker aanraden.
In een vervelende zaak tegen mij ex-werkgever ontzettend fijn, deskundig en betrokken geholpen door Aniek, maar ook door Gerard waar het nodig was! Echt een aanrader! Toppers!
Aniek werkt zeer toegewijd en integer aan je dossier. Haar nuchterheid helpt je ook de zaak in perspectief te zien. Bij twijfel, altijd raadplegen!
Zeer prettige ervaring gehad met Gerard Berghuis van BAASZ advocaten in Q4-2022. Professioneel, korte lijnen, snelheid en een positieve uitkomst van de zaak. Zeer tevreden, bedankt!
Vanuit mijn vorige functie in het deurwaardersvak heb ik Gerard leren kennen als advocaat arbeidsrecht. Gerard is iemand die staat voor zijn cliënten, duidelijk communiceert met de juiste juridische kennis. Goeie ervaring, goeie sfeer, persoonlijke benadering! Aanrader!
Erg prettig en professioneel zeer kundig bijgestaan, door Aniek Braamhaar. Echt een aanrader!
In de afgelopen periode heeft Aniek van Baasz Advocaten ons geadviseerd bij een tweetal dossiers. In het ene dossier was het voornamelijk onderling sparren wat ons als Dotec scherper heeft gemaakt op HR onderwerpen. In het tweede dossier heeft Aniek ons bijgestaan in een disfunctioneringstraject waarbij ze adequaat heeft toegewerkt naar een goede oplossing vaststellingsovereenkomst voor beide partijen. Kortom een fijne partner op het vlak van Arbeidsrecht met de juiste dosis humor en scherpe opmerkingen!
Gerard Berghuis heeft mij heel goed geholpen, met uiteindelijk een erg goed resultaat. Door zijn deskundigheid was het resultaat meer dan ik zelf voor elkaar had kunnen krijgen. De communicatie was duidelijk en erg prettig.
Baasz Advocaten heeft een zaak over genomen van een rechtsbijstand. Zij waren er als externe partij van mening dat er een redelijke kans van slagen was. Na een mediation was er volgens hen ineens geen kans meer terwijl er geen nieuwe feiten op tafel zijn gekomen. Vreemd ..dit was na de betaling van de rechtsbijstand...hhmmm Nu ben ik hierdoor niet meer verzekerd en terwijl ik mijn salaris niet meer ontvang. Ik moet nu geld lenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid