facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baas BV

Baas BV

Info

Veilig | Meesterschap | Menselijk | Oprecht | Lef

Geschiedenis

Onze werkzaamheden wisselen van ondergrondse infrastructuren tot aan bovengrondse netwerken en inpandige technische installaties. Wij ontzorgen eindgebruiker en klant op het gebied van: gas, water, elektra, data/telefonie en warmte & koude, maar ook van beveiligingsinstallaties, openbare verlichting en slimme meters.

Energie, water en data voor iedereen. Betrouwbaar en duurzaam comfort; daar zorgen wij samen voor.

Veilig | Meesterschap | Menselijk | Oprecht | Lef
Baas staat voor een veilig bedrijfsklimaat én werkomgeving. Wij werken zorgvuldig en staan voor de kwaliteit van ons vak. We ontwikkelen en leren continu en zijn bij de tijd; oftewel Baas = meesterschap. Baas is ook menselijk. Iedereen mag er zijn en wij staan voor elkaar klaar, zodat we het samen goed hebben en beter worden; samenwerken en samen werken. Wij zijn oprecht in wat we wel en niet kunnen doen, vertellen een eerlijk verhaal en staan dus voor wat we zeggen. Baas durft ook te vernieuwen door te experimenteren en mensen de ruimte te geven. Wij hebben lef.

De vakmensen van Baas verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ een mooi stuk werk. Iets waar we trots op zijn. “Onze mensen maken het verschil”.



"Baas levert zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties. Allemaal op het gebied van energie, water en data. Wij willen ontzorgen, zonder overlast op de omgeving te veroorzaken. De werkzaamheden van Baas zijn te verdelen in drie thema's: energietransitie, slimme samenleving en comfortabel wonen."
Adres: Essebaan 71, Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 088 222 7000
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Essebaan 71


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: baas b.v. medewerkers, baas b.v. overgenomen, Baas B.V. vacatures, Werken bij Baas, Klachten Baas BV, Baas bv utrecht, Baas bv Oud Gastel, Baas B.V. werkvoorbereider
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maxwell Projects Maxwell Projects 1 km Maxwell Tank Serv’s The owners have over 20 years experience in the oil tank (AST) in...
Strak Plan Rijnmond BV Strak Plan Rijnmond BV 4 km www.strak-plan-rijnmond.nl
Ballast Nedam West Ballast Nedam West 6 km Ballast Nedam West is onderdeel van Ballast Nedam en gevestigd in Capelle aan den IJs...
Euro-Index b.v. Euro-Index b.v. 6 km echt een super bedrijf, er ging wat mis met bestellen en dat is super snel en super n...
Recensies
Plaatsing COAX kabel van huis naar straat. Eerste afspraak niemand gezien. Niet gebeld en niet gemaild. Ik mail hen wanneerr het dan wel gaat gebeuren. Geen reactie. Ineens staan er twee mannen op de stoep. "Oh moet de kabel naar binnen? Ik heb mijn boor niet bij me". Derde dag hebben ze een boor bij zich en boren ze een gat in mijn gevel onder de grondwatergrens gat 1cm, kabel minder dus mijn kelder loopt nu constant vol water. Dweilen met de kraan open. Ik bel of er iemand kan komen om het te fixen krijg ik te horen dat dat waarschijlijk niet gaat lukken. Dus zit ik hier nu met een lek huis waar geen kabel is want hoewel ze hem nu binnen hebben hebben ze hem nog niet in de straat aangelegd want de beste mannen waren hun lasapparaat vergeten.
De aansluiting van onze woning wordt maar liefst 8 weken doorgeschoven!!! We worden elke keer aan het lijntje gehouden. Verschillende terugbelverzoeken gedaan. Edwin Fonteine reageert niet. Vorige week hebben we meer dan 50 keer gebeld. Geen enkele reactie. Het lijkt wel dat ze je bewust negeren. De frustraties lopen hoog op. Nog steeds kan de woning niet worden opgeleverd. De verhuizer voor de derde keer moeten annuleren. Denk goed na voor u met dit bedrijf in zee gaat. Bespaart je een hoop ellende. Betaling is begin maart al gedaan aan Liander. We gaan verdere stappen ondernemen en de rechtsbijstand inschakelen. We willen anderen hiermee voor dit ONBETROUWBARE BEDRIJF waarschuwen.
Zeer incompetent in het plannen van voorbereidingswerkzaamheden t.b.v. het aanleggen van nieuwe aansluitingen. Na een aanvraag te hebben gedaan in november 2016 wordt er nog steeds verteld rustig af te wachten totdat zij contact met u opnemen. Dit is dan ook gelijk het antwoordt op alle vragen die gesteld worden. Niet te geloven!
Afgelopen juli een aanvraag ingediend voor ziggo, deze onderaannemer gaat de kabel plaatsen tot aan het huis. Meedere keren gebeld maar krijg geen hoogte wanneer dit gaat plaatsvinden. De ene keer zijn we onderaan de stapel beland en de andere keer zijn ze een vergunning aan het aanvragen. Een half jaar voor het aansluiten van een heel klein stukje kabel.
Machtsvertoon en slechte samenwerking met Liander met als gevolg nog steeds geen bouw aansluiting. Week 44 toegezegd hopelijk in week 2 aangesloten. Normaal bedrijf wat zo slecht presteerde zou al lang failliet zijn.
Schandalig Baas BV! Jullie komen afspraken absoluut niet na. Je wordt niet teruggebeld en niemand die je te woord kan staan! Zwaar gefrustreerd raak je erdoor! Zeer onbetrouwbaar bedrijf met enorme slechte service! Onze aanvraag van een half jaar geleden werd eindelijk uitgevoerd op maandag 24 april na 100x contact te hebben gezocht met BaasBV. Ze zijn gestart met de werkzaamheden en hebben de werkzaamheden gewoon open laten liggen en zijn uiteindelijk die maandag vertrokken. Nu een week later is er nog niemand geweest om de werkzaamheden af te maken. De oplevering van ons huis komt hierdoor in de problemen. Niemand die mij kan vertellen wanneer ze het komen af maken. Ik word zogenaamd teruggebeld, wat dus tot op heden nog nooit is gebeurd! Graag zo spoedig mogelijk reactie BaasBV.
Of de bestuurder van een auto met het kenteken: HP 595 S aub niet meer wilt: - Bumperkleven - Veel te laat en met hoge snelheid wilt ritsen - Onnodig ander in gevaar wilt brengen Bedankt.
Slechter dan dit wordt het niet. Al 2 maanden bezig met ze. Er komt gewoon niemand langs. Er wordt niet gereageerd op telefoons en emails.
Waardeloos bedrijf dat respectloos met mensen omgaat. Niet van deze tijd. Ik wens jullie beterschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid