facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baarslag constructie adviesbureau

Baarslag constructie adviesbureau

Info

Baarslag constructie adviesbureau is een jong en dynamisch adviesbureau dat zich bezig houdt met het berekenen en tekenen van de draagconstructies.

Adres: Handelsweg 10, 8152 BN Lemelerveld Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Stad: Lemelerveld
Route: Handelsweg 10
Postcode: 8152 BN Lemelerveld


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arno Gouw Hoefverzorging Arno Gouw Hoefverzorging 3 km Professioneel natuurlijk bekappen van paard, pony of ezel volgens AANHCP richtlijnen.
Recensies
Wat een eer voor ons dat wij als 1e een revieuw voor Baarslag Constructie Adviesbureau mogen schrijven. Zéér goede ervaring. Waar anderen niet konden presteren heeft Baarslag in no time wél de voor ons benodigde berekeningen kunnen maken. Netjes in een rapport verwerkt waar wij mee verder konden. De stalen balk is inmiddels geleverd. Ook voor vragen van onze zijde werden wij steeds netjes te woord gestaan door Maarten en Rick. Het persoonlijk contact en de korte lijnen zoals op hun website vermeld zijn voor ons zeer waardevol geweest. Heel veel dank heren. 5 sterren! Dik verdiend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid