facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baars Recycling BV

Baars Recycling BV

Info

Baars Recycling is actief op het gebied van recycling van bouw- en sloopafval gevestigd in Echt.

Geschiedenis

Baars Recycling BV is een professioneel, modern en toonaangevend bedrijf. Al meer dan 15 jaar is het bedrijf actief in de provincie Limburg. Oplossingen op maat, kwaliteit, vakmanschap en hoogwaardige service staan hoog in het vaandel. Op onze locatie aan de Havenweg 30A in Echt kunt u diverse soorten bouwmaterialen aanleveren voor recycling. Het kan zowel gaan om bouwpuin, asfaltpuin, bouw- en sloopafval.Van onze diensten kunnen zowel particulieren als bedrijven gebruik maken, bijvoorbeeld loonbedrijven, wegenbouwbedrijven, containerbedrijven, transportbedrijven en aannemers.



"Baars Recycling BV is een professioneel, modern en toonaangevend bedrijf. Al meer dan 15 jaar is het bedrijf actief in de provincie Limburg. Oplossingen op maat, kwaliteit, vakmanschap en hoogwaardige service staan hoog in het vaandel. Op onze locatie aan de Havenweg 30A in Echt kunt u diverse soorten bouwmaterialen aanleveren voor recycling. Het kan zowel gaan om bouwpuin, asfaltpuin, bouw- en sloopafval.Van onze diensten kunnen zowel particulieren als bedrijven gebruik maken, bijvoorbeeld loonbedrijven, wegenbouwbedrijven, containerbedrijven, transportbedrijven en aannemers."
Adres: Havenweg 30 A, 6101 AB Echt
Telefoonnummer: 0475 481 103
Stad: Echt
Route: Havenweg 30 A
Postcode: 6101 AB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Recensies
Top bedrijf. Vriendelijk behulpzaam personeel! en nette prijs!
Leuk geholpen aan de telefoon door Bianca! Duidelijke prijzen en niet duur !!!!
Super service, vriendelijke mensen en scherpe prijzen!
Ik doe het voor het recyclen. Maar dat je in een pool/modder moet in en uitstappen in je lux wagen voor de aanhanger leeg te scheppen vind ik minder.
Goede service, flexibel en vriendelijk personeel.
Super service altijd snel geladen en kwaliteitsproduct.
Een goede prijzen, goede services en vrindelijk
Mooi bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid