facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baardaap Brewing

Baardaap Brewing

Info

Baardaap Brewing | Avontuurlijk Craft Bier

Vanuit hartje Middelburg maken wij een diversiteit aan uitdagende bieren met een unieke beleving.

Unplug from the ordinary. Adventurous beer awaits. Welcome to our Jungle! ⚡️

Geschiedenis

Brouwerij De Krab is opgericht in 2017 en werkt volgens het huurconcept. Wij brouwen craftbier op de mooie installatie van Stadsbrouwerij Middelburg, waar wij eigenhandig ons bier naar eigen recept brouwen. Met onze passie voor craftbier, staat brouwerij De Krab voor het maken van Zeeuwse bieren en het constant bedenken, innoveren en uiteindelijk weer brouwen van goed bier. Krab bier is er voor iedereen, voor overal en voor elk goed moment!



"Een bebaarde brouwer, een avontuurlijk karakter en een onverminderde passie voor goed bier. Zo werd in 2018 Baardaap Brewing geboren. Vanuit de Middelburgse wildernis maken we een diversiteit aan levendige bieren met een unieke beleving. Uitdagend, avontuurlijk en altijd vol van smaak.Kwaliteit en creativiteit staan binnen onze experimentele werkwijze centraal. The sky is the limit! We zoek de grenzen op en kleuren graag buiten de lijntjes, zonder daarmee in het extreme te gaan. Door te spelen met verrassende ingrediënten creëren we kleurrijke bieren voor de eigenzinnige genieter. Unplug from the ordinary! Adventurous beer awaits."
Adres: Middelburg
Stad: Middelburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadsbrouwerij Middelburg Stadsbrouwerij Middelburg 207 meter Top biertjes. Go there, buy and enjoy.
Brouwerij Kees Brouwerij Kees 2 km Lekkerrrrrrrrr
Brouwerij Rodanum Brouwerij Rodanum 28 km Heerlijk bier in een heel mooi glas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid