facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baaij Catering

Baaij Catering

Info

Wij zijn voor u de cateringspecialist in zowel organisatie als de verzorging van alle privé en zakelijke evenementen op locatie.

Adres: Bondstraat 1, 2161LE Lisse
Telefoonnummer: 0652095688
Stad: Lisse
Route: Bondstraat 1
Postcode: 2161LE



op zoek naar gerelateerd: Baaij Lisse, Baaij Lisse aanbiedingen, Baaij webshop, Baaij Lisse BBQ, Visschotel Baaij, Baaij hapjes, De Proeverij Lisse, Baaij salades
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schrijer Catering Schrijer Catering 643 meter Schrijer Catering te Lisse verzorgt uw catering in de Bollenstreek .We leveren cateri...
Homemade catering op maat Homemade catering op maat 2 km Homemade is top! Wat een fijne mensen. Het eten tijdens onze bruiloft was heerlijk en...
Kany's Kitchen Kany's Kitchen 2 km Kany's Kitchen verzorgt Thaise kookworkshops en catering en is beschikbaar als kok aa...
Recensies
Ruime keuze en goede kwaliteit eten. Vis en vlees apart, of eventueel gecombineerd met pasta. Ook hebben ze tussendoor koude salades. Broodjes haring kan je ook buiten opeten. Er zijn maaltijden die je naar wens kan samenstellen of zelf thuis aanvullen. Vriendelijk personeel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Mooie winkel, overzichtelijk. Kom hier regelmatig.
Prachtige winkel met vlees en vis enz. Vriendelijke mensen, goed geholpen. Ik raad iedereen aan om daar je vlees of vis te kopen.
Het ziet er hier verzorgd uit, Mooie producten, geweldige presentatie. Een lust voor het oog. Prijzig maar dat heb ik er graag voor over. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam met uitzondering van de oudere dame aan de kassa. Vind haar werk niet leuk denk ik. Nors, chagrijnig en kortaf. Zo Jammer, daarom 1 ster minder helaas.
Ze hebben super lekker eten! Was heel leuk om te helpen
Je komt er binnen en kijkt je ogen uit: alles op het gebied van vlees, vis en verse maaltijden, barbecue en cateringJe komt er altijd met meer uit dan je van plan was omdat je niet kunt kiezen.Goede kwaliteit en vaardig en vriendelijk personeel. Handige website..Kortom : deze winkel is een feestje..Ik vraag een cadeau bon van Baaij voor mijn verjaardag!
Je wordt er altijd goed geholpen , gezellig personeel en ontzettend lekker eten... wat je ook haalt !! Super !!
Wat een geweldige ervaring. "Nee dat staat inderdaad niet in het schap, maar we kunnen wel snel schakelen... Als u over een uurtje komt hebben we die soep voor u." Fijne kwaliteit, goed en service gericht personeel, mooie en aantrekkelijke winkel. Aanrader eerste klas!
Een van de beste viswinkels in de buurt. Ook voor suiker, lactose en glutenvrije vis. Lang niet elk beslag of kruidenmix is dat. Maar bij Baaij geen probleem bakken ze zo speciaal voor je. Zeer goeie en snelle service. Zelfs als het erg druk in de winkel is.
Heerlijke lounge op Hanoi airport
Word heel onhygiënisch gewerkt zonder handschoenen!! Te goor!!! In een slager hoor je netjes met handschoenen te werken zeker met vlees!! Ik had een broodje grilworst besteld en dit word gewoon gemaakt zonder handschoenen!! Lekker eten maar jammer dat er zo met de hygiene word omgegaan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid