facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B2K Wheels

B2K Wheels

Info

B2K Wheels is het adres als u opzoek bent naar velgen, banden of een complete set wielen van originele of A kwaliteit merken. Zowel gebruikt, opgemaakt als compleet nieuw is haast alles mogelijk.



"B2K Wheels. Het adres voor exclusieve velgen, banden, Detailing producten en meer!"
Adres: Stationsweg west 29, 3931 EJ Woudenberg
Telefoonnummer: +31633107406
Stad: Woudenberg
Route: Stationsweg west 29
Postcode: 3931 EJ


Recensies
In november 2022 luchtvering door Roy laten inbouwen in mijn A3. Voor ik de definitieve keuze had gemaakt, ben ik eerst een avond bij Roy langs geweest om de verschillende opties door te nemen. Doordat hij veel in de avond werkt is het makkelijk om de tijd te maken om langs te komen en Roy neemt zeker de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zelfs een rondje meerijden in een auto met luchtvering reeds gemonteerd was geen probleem en daarnaast kan je aan alles merken dat je te maken hebt met een liefhebber die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. In januari 2023 ben ik terug geweest om een aantal punten onder garantie te laten nakijken en ook tijdens dit bezoek was de sfeer niet anders dan gemoedelijk. Alles was netjes opgelost en nu werkt alles weer naar behoren. Vanuit mij niets minder dan 5 sterren.
Gastvrij vriendelijk en een mooi product
Super goed geholpen door roy de eigenaar van b2kwheels , een jonge ondernemer met een mooie zaak , nieuwe velgen bij hem besteld met banden en een maxton design splitter , afspraak gemaakt en alles is netjes gemonteerd!! Zeker een aanrader als je wat met je auto wilt doen !!
Erg goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid