facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B2C Telecom

Info

Alles voor jouw telefoon en tablet!

Geschiedenis

B2C Telecom is hét adres voor onderscheidende en betaalbare telefoon en tablet hoesjes en accessoires! Wat ons bijzonder maakt is onze unieke printservice. Hiermee hebben we een ruime voorsprong opgebouwd ten opzichte van de concurrentie. Door gebruik te maken van onze unieke Phone Case Designer kun je op onze website je eigen foto’s, teksten en logo’s op je hoesje plaatsen en vervolgens door B2C Telecom laten bedrukken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun eigen hoesje maken en ontwerpen op onze website.

Daarnaast zijn onze design hoesjes voorzien van zeer exclusieve prints, die speciaal door B2C Telecom worden ontworpen. Deze designs worden bedrukt op boekhoesjes en TPU cases. Boekhoesjes vouwen zich helemaal om de telefoon heen en beschikken vaak over handige opbergvakjes voor bijvoorbeeld briefgeld en pasjes. TPU cases bedekken vooral de achterkant en de zijkant van de smartphone en houden het scherm vrij. Meestal wordt bij dit hoesje een screenprotector besteld. Een TPU case met print is goedkoper dan een boekhoesje met print.

We maken gebruik van geavanceerde technieken. Hierdoor zijn de prints op de hoesjes van zeer hoge kwaliteit. Verder onderscheidt B2C Telecom zich door lage prijzen te hanteren voor hoesjes en screenprotectors. Ons brede assortiment bestaat uit betaalbare hoesjes voor zeer veel merken smartphones. Ook voor de wat onbekendere merken kunnen wij hoesjes leveren! En hoe meer hoesjes je bestelt, hoe goedkoper ze worden. Vooral voor bedrijven die meerdere hoesjes willen bestellen is dit zeer aantrekkelijk. Maar ook particulieren kunnen natuurlijk gebruik maken van bundelkorting.

Voor vrijwel alle telefoons, smartphones en tablets vind je op de website www.b2ctelecom.nl vele accessoires zoals hoesjes, screenprotectors en laders. B2C Telecom levert aan zowel bedrijven als particulieren. Je bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden en het is mogelijk om producten kosteloos te retourneren. Indien je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het bestelde product, zoeken wij samen met jou naar een passende oplossing.



"B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer PCD, waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen.B2C Telecom beschikt over een zeer ruim en gevarieerd aanbod telefoonhoesjes en andere accessoires, voor vrijwel alle merken smartphones en tablets. Zo leveren we onderscheidende en praktische hoesjes voor telefoons en tablets van Samsung, Apple, Huawei, Motorola, OPPO, Nokia, Xiaomi, Sony, OnePlus, Lenovo en Google. Onze bookcases, fliphoesjes, TPU-siliconen hoesjes, standcases, achterkantjes en design hoesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en opvallende printjes."
Adres: Spaarpot 155, 5667 KW Geldrop
Telefoonnummer: 0402846566
Stad: Geldrop
Route: Spaarpot 155
Postcode: 5667 KW


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: B2C Europe, B2C Telecom review, B2Ctelecom kortingscode, Telefoonhoesjes, Hoesje maken, Zelf telefoon hoesje ontwerpen, Wat is een stand case hoesje, Smartphonehoesjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phone Emporium Phone Emporium 1 km De beste service die ik tot nu toe ooit heb gehad in een winkel! Ik had problemen met...
GSM Geldrop GSM Geldrop 1 km Ze hebben mij als tip gegeven om het mijn oplader Port te laten schoonmaken inplaats ...
Phone House Geldrop Phone House Geldrop 1 km Laat ik mijn telefoon maken gaat deze vervolgens weer kapot breng je hem terug voor g...
Recensies
Eerder een hoesje via een concurrent geleverd gekregen die qua kleur niet voldeed ... Vervolgens 2 weken met heen en weer gemaild met hun klantenservice en geprobeerd dit probleem op te lossen. Het bleek dat hun printer bepaalde kleuren niet aankon en om die reden heb ik uiteindelijk mijn geld terug gestort gekregen. Op zich netjes geregeld, maar ik had nog steeds geen hoesje voor mijn telefoon. Daarna voor mijn gevoel 'op goed geluk' B2C Telecom telefoonhoesjes uitgeprobeerd, want ik had eerlijk gezegd nog niet eerder van dit bedrijf gehoord... Tot mijn verbazing was het gepersonaliseerde! hoesje er een dag later al... én in de juiste kleur! :- Ik ben dus heel erg tevreden en koop hier een eventueel volgende keer absoluut weer!
4 jaar geleden hoesje ontworpen met eigen foto. Hoesje werd slecht en ik kon deze nogmaals bestellen, zonder er iets aan te hoeven doen. Snelle levering, mooie kleuren en hoesje past goed.
Ik vind het echt erg leuk dat je je eigen hoesje kan maken. Het is zeer handig. Alle afbeeldingen zijn zeer goed van kwaliteit. Het is een aangenaam hoesje om vast te houden. Goede levering en snel, ook zeker snel met kerst dagen. Gewoon zeer handig en leuk. Ik had mijn hoesje binnen de 7 werkdagen nog niet gekregen. Ik had een mail gestuurd en de volgende dag zat die al in de brievenbus. Het is handig dat het telefoonhoesje door de brievenbus past, dus dan hoef je niet thuis te zijn.
Nieuw hoesje besteld voor nieuwe telefoon met nieuw foto van mij meisje Boemer. Was heel benieuwd, heel mooi geworden precies zoals ik het wilde . Prima mooie kwaliteit en snelle levering. Was ook zeer te vrede over het vorig hoesjes.
Vorige week een cover met flap besteld voor mijn nieuwe Samsung gsm met twee foto's op. Netjes afgewerkt, snel geleverd en super handige tool op de website om de foto's te importeren en uit te lijnen waar je wil op het hoesje zodat je een waarheid getrouw beeld krijgt wat je gaat bestellen en toegestuurd krijgt. Top!
Zelf een hoesje ontwerpen gaat bij B2C heel eenvoudig, het zelf ontworpen hoesje is precies zoals ik het mij voorstelde en van goede kwaliteit. Om 16u30 Besteld en drie kwartier later al een verzend bevestiging en de volgende dag al in de brievenbus
Heel goede service. Veel keuze , correcte en snelle levering. Voor herhaling vatbaar. Voor de 2 de keer gekocht en opnieuw super.
Ik ben super blij met mijn hoesje! Ik heb net een nieuwe gsm, de samsung A23 5G, en heb een eigen ontworpen hoesje besteld. De foto's zijn letterlijk haarscherp en zien er perfect uit, precies zoals ik het voor me zag! Ook de gleuf voor enkele kaarten bibkaart, bankkaart, en/of ID-kaart is goed en stevig gemaakt. Het enige nadeel vind ik de sluiting. Er is geen magneetstrip om hem dicht te houden.
Wat een slechte service, koop hier je hoesje niet! Ik kreeg er een die niet goed vastzat. Ik gaf aan het daarom terug te willen sturen, maar ze hadden nog nooit van dit probleem gehoord. Maar daarna gaven ze aan dit al vaker mee te hebben gemaakt en ik het kon laten lijmen. Dus eerst nooit van gehoord en toen toch vaker wel? Ik heb moeite moeten doen voor een retourlabel, terwijl het een gebrekkig product was. En ik heb mijn geld nog steeds niet retour.
Duidelijke site en goede informatie. Snel bezorgd en een prachtig resultaat. Prijs/ kwaliteit zeer goed. Ben blij met mijn persoonlijke hoesje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid