facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B1 Sails

B1 Sails

Info

Als zeilers weten we dat de zeilen voor uw zeilboot de motor van uw boot zijn, goede zeilen zijn een absolute meerwaarde en zijn een toevoeging aan uw vaarplezier en zorgen er voor dat uw boot er nog mooier uit ziet.

B1 levert zeilen van topkwaliteit

Adres: Koperslagersstraat 25C, 8601WL Sneek
Telefoonnummer: 0641565198
Stad: Sneek
Route: Koperslagersstraat 25C
Postcode: 8601WL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lawi Nederland Lawi Nederland 2 km Lawi sportkleding. Kwaliteitskleding custom made & retail. Voortgekomen uit passie vo...
Recensies
Vanmiddag de zeilen gehesen om te kijken of ze passen. En ze passen perfect! Prachtige zeilen, prachtige materialen. We hebben ze laten inmeten door B1 Sails. We zijn heel plezierig behandeld en hebben goede adviezen gekregen bij de ontwerpkeuze en materiaalkeuze. Bedankt!
Een review van een klant: Het zeil staat er mooi op. Het is groter dan het oude grootzeil en heeft een goede vorm. Helaas nog niet wezen varen omdat alles winterklaar is en er weer vorst komt, maar zodra het kan gaan we het zeil proberen.
Super mooi zeil geleverd en goede service.
Met nieuwe fok van B1 Sails lopen we sneller met minder helling. Erg tevreden.
Prachtige nieuwe rokfok op onze oude Compromis 777.....we zeilden scherper aan de wind dan ooit....dat moet wel door deze rokfok komen van B1 Sails.
De zeilen werden vlot geleverd en de kwaliteit is echt goed en dat ook nog voor een lage prijs!
Keerfok gekocht bij B1 Sails, toerlaminaat. Goed gesneden, prima kwaliteit, goede service en snelle levering.
Snelle levering ,fantastisch mooi zeil goede bolling en afwerking top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid