facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B-Visuals

B-Visuals
Adres: Kastanjelaan 29 , Groningen 9741 CN, NL
Telefoonnummer: 06 48537577
Stad: Groningen
Route: Kastanjelaan 29
Postcode: 9741 CN


Openingstijden

Maandag: 07:00-18:00
Dinsdag: 07:00-18:00
Woensdag: 07:00-18:00
Donderdag: 07:00-18:00
Vrijdag: 07:00-18:00
Zaterdag: 07:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Fotograaf Groningen, Trouwfotograaf Groningen, Studio fotograaf Groningen, Hobby fotograaf Groningen, Goedkope pasfoto Groningen, Fardo Dopstra, Fotograaf Ronald, Fotografie
Recensies
Het was een ontspannen sfeer tijdens de photoshoot en het resultaat mag er wezen. Benaissa heeft zich veel tijd genomen en wij hebben samen ideeën bedacht voor de foto's. Ik ben heel tevreden met de mooie portretfoto's.
Op 1 augustus 2020 zijn Ronnie en ik getrouwd. B-Visuals was hierbij aanwezig. We volgden het werk van deze fantastische fotograaf al jaren en wij zijn enorme fans van hem. Wat is zijn werk prachtig, uniek en elke keer weer verbluffend. Voor ons stond het dan ook al jaren vast dat als we mochten gaan trouwen, we hem erbij wilden hebben. Dit jaar was het dan eindelijk zover! Benaissa en Jessica hebben samen de mooie momenten van onze speciale dag gefotografeerd. En wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat! De foto’s zijn spontaan hier houden wij zo van, niet de ‘standaardplaatjes’, creatief en pure emoties zijn vastgelegd. Daarbij is er veel oog voor details. Wat ons betreft hadden wij het niet beter kunnen wensen! Dankzij de foto’s kunnen wij onze dag goed herbeleven. Dank daarvoor! Benaissa en Jessica zijn lief, gezellig, enthousiast en gemotiveerd. Ze zien de fotogenieke momenten en denken graag met je mee. We hebben veel gelachen en gekletst en daardoor kregen wij het gevoel alsof we elkaar al jaren kenden. De hele dag hing er een heel relaxt sfeertje en geloof ons als bruidspaar: dat is ontzettend fijn! Wij kijken terug op een fantastische en gezellige dag! In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van B-Visuals. Wij raden aanstaande bruidsparen zeker aan om B-Visuals als fotograaf in te huren bij hun bruiloft. Kijk naar zijn werk en je weet waarom. Je bent zeker van mooie foto’s van de grote dag!
Benaissa gehad op onze bruiloft. Veel oog voor detail en echt een vakman. Heel erg tevreden over de samenwerking en de gang van zaken. Prachtige foto's als resultaat!
Benaissa is door zijn vriendelijke en open houding toegankelijk voor een breed scala van mensen, zelfs mensen die liever niet voor de camera staan weet hij te enthousiasmeren. Ik heb zowel een zakelijke fotoshoot, als een fotoshoot met mijn familie met hem mogen doen. Beide shoots waren super en erg blij met de kwaliteit van de foto’s. Benaissa is een ‘Out of the box’ denker wat voor verrassende fotomomenten zorgt. Ik beveel hem van harte aan!
Samenwerken met Benaissa als model voor verschillende foto shoots heb ik ervaren als een perfect balans tussen professionele en persoonlijke benadering. We hebben dus heel professioneel kunnen samenwerken, maar hebben ook erg veel lol en plezier beleefd. Zo hebben we elkaar kunnen inspireren en heel effectief samen kunnen werken. Voor in de toekomst blijven we dan ook projecten samen doen. Benaissa is een flexibele, aardige, betrouwbare, tegemoetkomende, talentvolle fotograaf die vol in de bloei is.
Ben is een hele lieve en getalenteerde fotograaf, erg professioneel en ik ben heel erg blij met de shoots. Hij reisde ervoor helemaal vanuit Groningen naar Rotterdam af en we hebben er een halve dag aan besteed op verschillende locaties. Hij heeft echt een groot hart, is geduldig en staat gewoon voor je klaar.
Ben is voor mij de beste en de vriendelijkste fotograaf die er is. Het was super leuk om met hem samen te werken! Ik voelde me nooit oncomfortabel. I love you Benaissa! See you soon.
Ben is vriendelijk, open, probeert altijd met je mee t denken maar maakt graag foto's die niet 't standaard plaatje'. Dat is waarom ik voor hem koos. Ik denk dat dat ook de reden is dat hij zoveel erkenning krijgt nationaal en internationaal Fearless Awards, Bruidsfoto Awards
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid