facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&V Techniek

B&V Techniek
Adres: Populierenweg 27, 3421 TX Oudewater, Nederland
Telefoonnummer: 0348 568 008
Staat: Utrecht
District: Oudewater
Stad: Oudewater
Route: Populierenweg
Huisnummer: 27
Postcode: 3421 TX


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Sinds 2010 heb ik onderhoudscontract voor mijn cv-ketel, die ik ook door B&V heb laten plaatsen. Tot op heden zeer tevreden met de service en bij het onderhoud altijd professioneel personeel. Zou bij een nieuwe ketel weer B&V overwegen.
Wij kochten een airco voor op zolder. De plaatsing had wat voeten in de aarde omdat de hoogwerker niet kwam opdagen.nVerder verliep alles goed ook het onderhoud jaren daarna, totdat er een nieuwe monteur kwam die het dak niet op durfde. De ladder stond te stijl en wij kregen van BV te horen dat gezien de Arbo zij niet meer komen voor onderhoud. Onze optie met een 3delige ladder vanuit de tuin als goede opstelplaats werd niet op ingegaan.nDaar zitten we nu met een airco zonder onderhoud. Kijken hoelang de airco dit volhoudt.nDus BV wil wel een airco leveren en plaatsen maar accepteert niet de consequenties bij het onderhoud.
Een arrogante - klantonvriendelijke - helpdesk. Geen gecertificeerd onderhoudspersoneel. geen onderdelen in de servicewagen, sommige hebben GEEN servicewagen.... Geen garantie ! Als je zeurt... dan rot je maar op. Geen enkele affectie met de klant en helemaal niet met particuliere klanten. Geen kennis van de Nederlandse wet en consumentenbescherming. Ze doen maar wat. Wij zeggen GEEN ZAKEN MEE DOEN.
Goede service en klantvriendelijk personeel! Erg blij met mijn nieuw geplaatste airconditioning. Ondanks de drukte i.v.m. de warme binnen 2 weken geïnstalleerd. Super!
Uitstekende service! Zeer tevreden over mijn nieuw geplaatste airco.nVriendelijk personeel aan de telefoon en kundige monteurs bij het plaatsen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid