facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B & G Tuin- en Bosbouwartikelen

B & G Tuin- en Bosbouwartikelen

Geschiedenis

B& G tuin- en bosbouwartikelen is een snelgroeiende onderneming die zich richt op verkoop, onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines. Tot onze klantenkring behoren golfclubs, campings, overheidsinstellingen, hoveniersbedrijven, maneges en particulieren.

Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken zoals Hayter, WOLF, STIHL, Viking en DCM. Vanaf 2008 hebben wij ook veel activiteiten overgenomen van Schuurman de Molen welke al sinds jaar en dag een begrip was in Zeist en omgeving. Graag geven wij u advies bij al uw tuinvragen.

Tevens hebben wij een groot assortiment in bestrijdingsmiddelen voor ongedierte en uw beplanting. Wij zijn totaal leverancier van het Stihl pakket. Wij leveren; motorzagen, bladblazers, verhakselaars, bosmaaiers,outdoorkleding en rookovens etc.

Ook kunt u bij ons ook terecht voor het slijpen van uw schaatsen voor slechts € 10,= per paar.

Adres: Odijkerweg 92, 3709 jj Zeist
Telefoonnummer: 0306919457
Stad: Zeist
Route: Odijkerweg 92
Postcode: 3709 jj


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid