facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B & G Meubelen

B & G Meubelen
Adres: Houtweg 18, 8167 PL Oene, Nederland
Telefoonnummer: 0578 641 200
Staat: Gelderland
District: Epe
Stad: Oene
Route: Houtweg
Huisnummer: 18
Postcode: 8167 PL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30–17:30
woensdag: 09:30–17:30
donderdag: 09:30–17:30
vrijdag: 09:30–21:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Hier kom je echt voor je plezier. Iedere medewerker is bijzonder vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. De winkel zelf is uitstekend ingericht met verschillende stijlen, waardoor je eigenlijk altijd wel wat vindt. Medewerkers nemen echt de tijd voor je en verbouwen desnoods de winkel voor je zodat je de juiste indruk krijgt van je aankoop. Kwaliteit van de meubels is ook zeldzaam goed.
Vandaag zijn onze meubels bezorgd.nAllereerst complimenten voor de professionele en vriendelijke bezorgers.nJullie verstaan je vak!nHet uitzoeken van de meubels was erg leuk, en de telefonische contacten waren ook erg fijn. En wat zitten de meubels goed!nDik verdiend die 5 sterren.
2004 meubels gekocht ook mijn kinderen nu en wij hebben nog steeds de tv kast prima meubels en goede service
15- 9- 2023: op zoek naar een speciaal dekbed op aanraden van famile, Vlot en vriendelijk geholpen. Gelijk een aantal mooie dekbed overtrekken aangeschaft. Wat een prachtige meubelzaak.Kwaliteitszaak met veel keuze!
Mooie winkel je kan heerlijk rustig rondkijken. Veel meubels zowel klassiek als modern. Ook goed advies gekregen of bedden , kussens en dekbedden. Ook werd goed geluisterd naar onze wensen. Niet gepusht om iets te kopen en met een overzicht naar huis om rustig na te kunnen denken over of we het gaan doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid