facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Westfriesland

B&B Westfriesland

Info

B&B Westfriesland is een prima overnachtingsadres in een authentieke woonboerderij in de directe omgeving van Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Geschiedenis

B&B Westfriesland is een landelijk, maar centraal gelegen overnachtingsadres waar het goed toeven is. Vlak bij diverse watersportmogelijkheden bij het IJsselmeer en in de directe omgeving van de historische steden Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Maar ook op slechts 35 treinminuten van Amsterdam en Alkmaar. Met de auto ben je in korte tijd aan de stranden van Egmond aan Zee en Bergen aan Zee.
Maar ook de Zaanse Schans, Volendam, Edam en Marken zijn op korte afstand van onze B&B bereikbaar.
Heerlijke fiets- en wandelmogelijkheden zijn direct bij onze B&B aanwezig. Maar ook prachtige (auto) toertochten zoals de Koggenroute, Zuiderzeeroute en een rit over de Omringdijk liggen aan, of op korte afstand van onze B&B.
Kortom, een prima adres voor een meerdaags bezoek aan onze regio!

Adres: Hemmerbuurt 89A, 1607 CD Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31615343313
Stad: Hem
Route: Hemmerbuurt 89A
Postcode: 1607 CD


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid