facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Villa Vogelzang

B&B Villa Vogelzang

Info

Riant appartement in het centrum van Zuidlaren. Geschikt voor meerdaags verblijf. Aan het Pieterpad en 6 wandelminuten van de bus, restaurants en winkels.

Geschiedenis

Hartelijk welkom op de pagina van Villa Vogelzang; een luxe Bed & Breakfast met comfort. Aan de rand van Zuidlaren, nabij havezate Laarwoud, staat ons huis waarvan een deel van de bovenverdieping sinds augustus 2015 ter beschikking staat van onze gasten. De B&B heeft een aparte opgang die absolute privacy garandeert.
U bent altijd onze enige gast en hoeft geen voorzieningen te delen.
De naam verwijst naar de vele vogels die in de talrijke bomen huizen. De kans bestaat dat ook de eekhoorn zich laat zien! Zittend op het riante dakterras geniet u van dit natuurlijke schouwspel.

Nagenoeg langs het Pieterpad, in de nabijheid van Geopark de Hondsrug is Villa Vogelzang omringd door eeuwenoude natuur, waarvan de ontstaansgeschiedenis terug gaat tot de laatste ijstijd.

Wandelen, fietsen, toeren en stedenbezoek, het is allemaal mogelijk en maakt uw verblijf afwisselend, rustgevend en interessant.

Uw verblijf bevindt zich op de eerste verdieping, die u bereikt middels een eigen opgang. De kamer is royaal van omvang (6,30 x 5 meter) en voorzien van een tweepersoonsbed 180 x200 cm, ruime zithoek met 2½-zitsbank, tv (via beamer op groot projectiescherm), radio en gratis wifi. Tevens is er garderobekast met veel hang- en legcapaciteit.

U komt vanuit de kitchenette op het grote dakterras dat verdeeld is in een overdekt en open gedeelte en voorzien is van een tafel met gemakkelijke stoelen. Een plek waar u tot in de late uurtjes kan zitten en genieten. Zelfs als het regent!

U beschikt over een eigen toilet en een badkamer met bad, aparte douche en wastafel met warm en koud water.

De kitchenette biedt u de mogelijkheid om koffie en thee te maken (waterkoker, Nespresso apparaat aanwezig), of een gekoeld drankje te pakken uit de koelkast. Hier kunt u ontbijten, maar bij mooi weer natuurlijk ook op het (overdekte) dakterras. Verse jus d’orange, heerlijke broodjes, een eitje, vleeswaren, kaas en zoetbeleg mag u uiteraard van ons verwachten.

Bent u met meer dan 2 personen dan kan er een extra kamer bij gehuurd worden. Deze kamer beschikt over een één- of tweepersoonsbed en een wastafel. Verder maakt u gebruik van de overige voorzieningen.

Op het terras mag gerookt worden, binnen uiteraard niet. Huisdieren worden niet toegelaten.

Verder zijn wij per openbaarvervoer uitstekend te bereiken. Een bushalte op 300 meter van ons huis en op De Brink. Deze is slechts op 3 minuten loopafstand.

Adres: Domineeskamp 8, 9471BG Zuidlaren
Telefoonnummer: 0623753308
Stad: Zuidlaren
Route: Domineeskamp 8
Postcode: 9471BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vredenhof De Vredenhof 280 meter We hebben deze B&B gebruikt als overnachting bij een evenement in Groningen. Bij...
Bed en Breakfast ‘In het Voorhuys’ Bed en Breakfast ‘In het Voorhuys’ 382 meter Een B&B die voor ons positief uitstak boven vele andere B&B's. Gastvrij ontva...
De Keizerskamer De Keizerskamer 2 km Super B&B: ruime schone en lichte kamer met zitje en uitstekend bed. Digitale TV ...
Onder 't Riet, Zuidlaren Onder 't Riet, Zuidlaren 37 km Weer super gastvrij. Heerlijk rustig, scharrelende kippetjes en zonnetje erbij. Wat w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid