facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Ruwenhof

B&B Ruwenhof

Info

b&b in het Vleermuizendorp Neede. twee slaapkamers, woonkamer en een keukentje voor maximaal 5 personen. Op de rand van dorpscentrum en de natuur.

Geschiedenis

De 5-persoons accommodatie bestaat uit twee tweepersoons-slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met eethoek, zithoek met extra slaapbank, radio en een TV/DVD-speler. WIFI aanwezig. Airco aanwezig. De kamers liggen op de bovenverdieping van de deel. Die is te bereiken via een opgang vanuit een eigen entree.
In de entreehal een keuken met koelkast, magnetron, oventje en inductiekookplaat. De buitendeur geeft toegang tot uw privé-tuin met ruim terras en ontbijttafel en een grasveld met zitje. Een grote schuur voor fietsen en eventueel een motor is daar ook te vinden.
Daarnaast kunt u meerdere auto’s parkeren op eigen terrein.

Adres: Kempersdijk 8, 7161xh Neede
Telefoonnummer: 0545286030
Stad: Neede
Route: Kempersdijk 8
Postcode: 7161xh



op zoek naar gerelateerd: B&B de Ark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Borgersteeg B&B Borgersteeg 3 km Wij hebben genoten van deze B&B een prachtig ruim onderkomen voorzien van alle ge...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid