facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B "Passage"

Info

In het gezellige centrum van Driebergen ligt B&B Passage. Voor meer informatie: 0343-514440 / [email protected]

Geschiedenis

Coby en Paul Pas bieden je in het centrum van Driebergen 2 tweepersoonskamers elk met eigen badkamer en toilet. De badkamer beneden beschikt over een ligbad met whirlpool. Parkeren op eigen afgesloten erf.
Uw fietsen kunnen veilig en droog in de afgesloten berging overnachten.

In de benedenkamer kunnen de boxsprings tegen elkaar geplaatst worden. In de bovenkamer kunnen de bedden eveneens tegen elkaar geplaatst worden. Gratis internet is beschikbaar. In beide kamers is een koelkast, waterkoker en TV aanwezig.

Naar uw wens wordt in de eetkeuken of op uw kamer het ontbijt geserveerd.
De mooie grote tuin staat -in overleg met ons- tot uw beschikking.
Coby en Paul hebben hun sporen in de horeca ruimschoots verdiend. Beiden hebben we gewerkt in een restaurant en de laatste jaren hebben we beiden gewerkt op luxe rivier-cruiseschepen als reisleider. Tijdens die werkzaamheden op deze luxe varende hotelschepen hebben we veel opgestoken over klantvriendelijkheid en gastvrijheid, zowel in de bediening, het hotelaspect, als in het begeleiden van de gasten.
Wij zijn er van overtuigd je een passend verblijf te zullen bieden. Graag tot ziens!

Adres: Laan van Blommerweert 1A, 3971 CG Driebergen
Stad: Driebergen
Route: Laan van Blommerweert 1A
Postcode: 3971 CG



op zoek naar gerelateerd: Bed and Breakfast Driebergen, B&B De Traaij, Driebergen, B&B Zeist, B&B Heidestein Driebergen, Bed and Breakfast Passage Laan van Blommerweert Driebergen-Rijsenburg, Airbnb Driebergen, Hotels Driebergen, B&B De Bosrand Woudenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kasteel Sterkenburg Kasteel Sterkenburg 3 km Wat een machtig mooie locatie is kasteel Sterkenburg! We werden zeer gastvrij en hart...
Recensies
Prima B&B dicht bij het centrum. Zeer gastvrij. En goed uitvalsbasis voor leuke tripjes in de buurt.
Een top B&B! Zeer warm welkom, mooie grote kamer, met goede bedden, luxe badkamer met bubbelbad en douche, aparte wc, parkeren op het erf en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Prijs / kwaliteitverhouding buitengewoon goed. Aanrader! We komen graag weer terug. Je kunt in de nabije omgeving heerlijk wandelen en fietsen.
Super B&B Een hele fijne B&B waar ze weten wat gastvrijheid is. Een mooie kamer, een goed bed, luxe badkamer, aan alle details is gedacht.
Hartelijke gastheer en gastvrouw. Die het de gasten graag naar hun zin maken.
Buitengewoon lieve mensen. Kamer en eigen badkamer keurig en schoon. Zeer uitgebreid ontbijt met kipjes als ontbijttelevisie.
super aardige gastvrouw en gastheer. mooie kamers met uitgebreid ontbijt ,en een mooie omgeving. ik geef een dikke vijf,
Gezellige warme mensen. Mooie omgeving.
Goed verzorgde B&B, mooi centraal gelegen.
Gastvrij en rustig heerlijke bedden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid