facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Ootmarsum

B&B Ootmarsum

Info

Welkom in onze gloednieuwe B&B in centrum Ootmarsum! Onze "retro chique" B&B ligt perfect gelegen in het pittoreske centrum van Ootmarsum, op slechts een minuut lopen van de galerieën en gezellige terrasjes en restaurants!

Geschiedenis

Welkom in onze gloednieuwe B&B in centrum Ootmarsum! Onze "retro chique" B&B ligt perfect gelegen in het pittoreske centrum van Ootmarsum, op slechts een minuut lopen van de galerieën en gezellige terrasjes en restaurants. Het opnieuw ingerichte openluchtmuseum en bierbrouwerij 'Othmar' liggen op 200 meter, meer dan genoeg te doen dus!
Voor de fietsers en wandelaars is het noordoosten van Twente het mooiste gebied van de regio; prachtige natuur, uitgestrekte landerijen, chique landhuizen.

Onze B&B is gelegen op de eerste verdieping, waarbij u via de entree binnenkomt in het ontbijtgedeelte. Hier kunt u ook rustig genieten van een drankje op andere momenten van de dag.
De kamers liggen ver uit elkaar om de rust en privacy te waarborgen. Beide kamers zijn ingericht met een luxe boxspring, zitje en eigen ruime badkamer, voorzien van hand- en regendouche.
Wij verzorgen het uitgebreide ontbijt op het door u gewenste tijdstip.

Adres: Oostwal 31A, 7631EG Ootmarsum
Telefoonnummer: +316 268 77 103
Stad: Ootmarsum
Route: Oostwal 31A
Postcode: 7631EG



op zoek naar gerelateerd: Ootmarsum overnachten, Goedkoop overnachten in Ootmarsum, B&B Ganzenmarkt Ootmarsum, B&B Weerselo, B&B Denekamp, Airbnb Ootmarsum, Bed and Breakfast Rossum, B&B Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VVV Ootmarsum-Dinkelland VVV Ootmarsum-Dinkelland 174 meter Hele leuke plaats. Vriendelijke mensen en heel leuk om te bezoeken. We hebben er ontz...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid