facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Meer van Zwaantje

B&B Meer van Zwaantje

Info

'Meer van Zwaantje' is een leuke Bed & Breakfast dat in een bijzonder mooi glooiend gebied op de 'Hondsrug' tussen de dorpen Eext en Gieten ligt. Een heerlijke plek om tot jezelf te komen.

Geschiedenis

Op bezoek in Drenthe? Dan is onze B&B 'Meer van Zwaantje' op de Hondsrug -UNESCO Global Geopark- een prachtige uitvalsbasis. Het ligt tussen de dorpen Eext en Gieten (op 2 km afstand zijn winkels en restaurants) aan een onverharde weg, in de vrije natuur, naast het Zwanenmeer. Het mooie openluchtzwembad Het Zwanemeer (nog zonder n) ligt met 800 meter door het bos op loopafstand.
B&B 'Meer van Zwaantje' is een leuk, compact, fris appartement met eigen opgang, voorzieningen en tuin in een schitterende -stille-omgeving.
B&B 'Meer van Zwaantje' is gunstig gelegen ten opzichte van de steden Groningen, Assen, Stadskanaal, Emmen. Deze zijn allen in circa 20 minuten á een half uur per auto te bereiken en vanaf het knooppunt Gieten (N33-N34) met de bus.
Buiten de vakantieperiodes en weekends is het een heel geschikte plek voor mensen die ad interim in een van de ziekenhuizen of zorginstellingen in de buurt werken. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Dit kan per mail of even bellen.

Adres: Vijzelweg 16, 9463TM Eext
Telefoonnummer: +31 0592269875
Stad: Eext
Route: Vijzelweg 16
Postcode: 9463TM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
May's house May's house 3 km May's house ligt op camping de Schaopvolte. Een camping waar honden welkom zijn. May'...
Recensies
Mooie, comfortabele accommodatie op een heerlijke landelijke plek. Hele vriendelijke mensen. Een absolute aanrader.
We vonden het jammer dat we geen contant geld bij ons hadden.maar hebben echt genoten van het mooie zitje met van alles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid