facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Kasteelhoeve Dussen

B&B Kasteelhoeve Dussen

Info

sfeervolle bed & breakfast door stichting Bedandbreakfast.nl gecertificeerd met 3 tulpen

Geschiedenis

In onze bed & breakfast kunt u genieten van de mooie omgeving van Dussen en de Brabantse Biesbosch. Hier vindt u rust, natuur, culturele attracties en heerlijke restaurants. Dussen ligt in het Noord-Brabantse land van Heusden en Altena. Gelegen naast het kasteel van Dussen en op korte afstand van de Efteling, het Safaripark Beeksebergen, recreatiepark De Kurenpolder en Golfpark Almkreek.

Adres: Binnen 3, 4271 BV Dussen
Telefoonnummer: 0651355957
Stad: Dussen
Route: Binnen 3
Postcode: 4271 BV



op zoek naar gerelateerd: Hotel Dussen
Recensies
prima van alle gemakken voorzien, eigenaren behulpzaam vriendelijke; kortom gastvrijheid
Fijne plek vlakbij de Biesbosch, goede gastheer
Onverzorgde slechte afwerking qua inrichting en stijl, nieuwsgierige man, stinkt binnen, niet schoon we raden dit niemand aan. Het is geen sfeervolle b&b met privacy maar meer een hotel voor werkende mannen die geen NL spreken.
Wij hebben een heel hartelijk contact gehad met de heer v.d.Meeberg, waren tevreden over de kamer, goede bedden, hebben prima geslapen. Ontbijt meer dan voldoende. Groeten alsnog de eigenaar en zijn vrouw.
Rustige b&b met goede bedden. Weinig ambiance. Doodgewoon ontbijt je moet zelf koffie en thee zetten. Vriendelijke gastheer.
Prachtige hoeve. Goede gastheer. Mooie omgeving
Hartelijke ontvangst, prachtige kamers, heerlijke bedden, fantastisch ontbijt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid