facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Janneke

B&B Janneke

Info

Welkom in B&B Janneke.
Midden in het dorp Elsloo aan de rand van het nationaal park het Drents Friese Wold, staat onze gezellige B&B met 2 ruime moderne ingerichte kamers. Een prachtige plek voor een korte vakantie of een lang weekend.

Adres: Hoofdweg 20, 8424PL Elsloo (Friesland)
Telefoonnummer: +0031646108292
Stad: Elsloo
Route: Hoofdweg 20
Postcode: 8424PL



op zoek naar gerelateerd: B&B met ligbad, Bed en Breakfast Elsloo, Janneke proper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B De Eikenhorst B&B De Eikenhorst 105 meter Mooie ruime kamer, heerlijke douche, goed bed. Super ontbijt
B&B Bie Janssen B&B Bie Janssen 224 km Een heerlijk weekendje, mooie mensen, mooie omgeving, mooie B@B. Genoten!
Recensies
Hele fijne kamer, fantastisch ontbijt en hele lieve gastvrouw! Ivm coronabeperkingen kregen we beide dagen een heerlijk lunchpakket mee en we mochten eten halen en op onze kamer opeten. Prima uitvalsbasis als je van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt.
Fijne b&b, super gastvrijheid, zeer uitgebreid ontbijt en lekker in een rustig dorpje. Vlakbij het Drents-Friese Wold, waar je heerlijk kan wandelen.
Heerlijk weekend gehad! Super gastvrij ontvangen. Ruime kamer met een lekker bad. Het ontbijt is top en elke dag anders. Aanrader deze plek!
Leuk ontvangen aardig dame.
Bij Janneke voel je je meteen welkom! We hebben genoten van ons verblijf. Het bed slaapt lekker, de kamer is schoon en ruim genoeg. De eigenaren zijn zeer zorgzaam en behulpzaam. Het ontbijt wordt op je kamer gebracht en wil je echt niet missen!
Beeld van Hein Mader in de tuin !
Leuke plek om te overnachten zeker de moeite waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid