facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B De Vlonder

B&B De Vlonder

Geschiedenis

B&B De vlonder is een in juni 2017 nieuw en duurzaam gerealiseerd vrijstaand verblijf aan de Kromme Rijn in Cothen. Cothen ligt in het midden van het land, in de provincie Utrecht. De steden Utrecht en Amersfoort, met veel musea, winkels en horeca, liggen op een afstand van 20 kilometer. Cothen is gelegen in de Kromme Rijnstreek en in de omgeving bekend om haar kersenboomgaarden en jaarlijkse kersenfestval. Vanuit onze B&B kunt u de prachtige omgeving verkennen. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, Kromme Rijnstreek en het rivierengebied de Lek. U kunt wandelingen en fietstochten maken, genieten van talloze fruitboomgaarden, bossen, een tiental kastelen en mooie vergezichten. De combinatie van water, boomgaarden, bos en historie komt hier volop tot uitdrukking. B&B De Vlonder ligt langs het Kromme Rijn wandelpad.

Zie ook website van VVV Kromme Rijnstreek 'Het buiten van Utrecht' en Utrechtse Heuvelrug voor fiets en wandelroutes en activiteiten in de regio.

Adres: Rijnweide 28, 3945BR Cothen
Telefoonnummer: 0640715674
Stad: Cothen
Route: Rijnweide 28
Postcode: 3945BR


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid