facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B de Verwennerie

Adres: 32 Post Straat, 4301 AD Zierikzee
Telefoonnummer: +31612541488
Stad: Zierikzee
Route: 32 Post Straat
Postcode: 4301 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schatkamer Zierikzee Schatkamer Zierikzee 262 meter Net sushi gegeten, was snel klaar en heel lekker!!
Slapen bij Van-V Slapen bij Van-V 340 meter Vertaald door Google Uitstekend uitgerust appartement, gezellig, grote moderne badkam...
Recensies
We hebben hier heerlijk overnacht. De kamers zijn erg ruim en zeer stijlvol ingericht. Heerlijke douche met stoom functie en massagestralen. De host is erg vriendelijk. Het ontbijt was ruim voldoende en was uitstekend! Ik kan dit van harte aanraden om Zeeland en Zierikzee te ontdekken.
Wij verbleven in de suite. Alles was goed geregeld het kan je aan niets ontbreken. Fijne badkamer, ruim opgezet, fijne bank tv en er liggen ook dvd's. Vriendelijke eigenaar, fijne fietsen die je kan lenen.
Verzorgd ontbijt in een intiem kader. Vriendelijke gastvrouw en fijne lokatie in het hart van Zierikzee.
Prachtige ruime sfeervolle kamer. Van alle gemakken voorzien. Ruime badkamer. Alles keurig schoon. Vriendelijk gastgezin en een werkelijk heerlijk tot in de puntjes verzorgd ontbijt. Zeker een aanrader!!
Gezellig, sfeervol, heerlijk bed en een super ontbijt. Aanrader!
Fijne gastvrouw en direct in het centrum van Zierikzee.
Wat een genot om te verblijven bij De Vewennerie. De B&B ligt super centraal en is heel leuk ingericht. De kamers zijn ruim en schoon en de eigenaren zijn warm en hartelijk. Echt een aanrader!
Super gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid