facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B De Koesfabriek

Info

Sfeervolle Bed&Breakfast aan de gracht voor gezinnen/4 volw. met eigen entree, living, badkamer en keuken. Voel je thuis!

Geschiedenis

Op de historische stadswallen in de historische binnenstad van Dokkum is B&B De Koesfabriek gevestigd. Midden in het centrum, maar toch aan een rustige straat aan de gracht.
De B&B zit op de 1e verdieping in een meer dan 400 jaar oud pand. Hier werd van 1903 tot 1993 de Nieuwe Dockumer Courant gedrukt en is daarna volledig gerenoveerd.
Er is 1 gastenverblijf beschikbaar voor maximaal 4 personen (+baby) en is ingericht in romantisch landelijke stijl.
Gasten zeggen dat de inrichting geldig is en met oog voor detail.
De gehele binnenstad met zijn gezellige restaurants, winkels en terrassen is op minimale afstand. En wil je niet uit eten, dan is alles aanwezig om in de B&B te koken.
Via de eigen entree kun je de B&B bereiken en je hebt een eigen badkamer met wc, douche, bad en dubbele wastafel.
Voor dagjes uit zijn Ameland en Schiermonnikoog of bijvoorbeeld wadlopen in de waddenzee een prima idee. Ook in Dokkum worden vrijwel wekelijks activiteiten georganiseerd.
Klik op 'nu boeken' en check beschikbaarheid!

Label

In de historische binnenstad van Dokkum aan één van de grachten op de historische stadswallen ligt B&B De Koesfabriek.
De Koesfabriek is gevestigd op de 1e verdieping in een circa 400 jaar oud pand waar van 1903 tot 1993 de Nieuwe Dockumer Courant werd gedrukt en daarna volledig is gerenoveerd.
Er is 1 gastenverblijf beschikbaar voor maximaal 4 personen en een baby en is ingericht in landelijke stijl. Slapen doet u in een bedstee.
De gehele binnenstad met zijn gezellige restaurants, winkels en terrassen is op minimale afstand. En wilt u niet uit eten, dan is kunt u ook koken in het gastenverblijf op de inductiekookplaat.
Via de eigen entree kunt u de B&B bereiken en u heeft een eigen badkamer met wc, douche, bad en dubbele wastafel.
Voor dagjes uit zijn Ameland en Schiermonnikoog of het natuurschoon van de Waddenzee een prima idee. Ook in Dokkum worden vrijwel wekelijks activiteiten georganiseerd.

Adres: Oranjewal 22, 9101JV Dokkum
Telefoonnummer: 31641843772
ln.keirbafseoked@ofni
Stad: Dokkum
Route: Oranjewal 22
Postcode: 9101JV



op zoek naar gerelateerd: b&b de koesfabriek dokkum, bed en breakfast, b&b dokkum, b&b aan de ee, dokkumer bed and breakfast, teuntje dokkum bed & breakfast dokkum, dokkumer bed & breakfast appartementen, overnachten dokkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Teuntje Dokkum B&B Teuntje Dokkum 298 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid