facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B & B de Koepeltjes

B & B de Koepeltjes

Info

Bed & Breakfast de Koepeltjes

Adres:
Telefoonnummer: +31621875934
Stad: Zoetermeer



op zoek naar gerelateerd: B&B Zoetermeer, Goedkoop overnachten Zoetermeer, Hotel Zoetermeer
Recensies
Heb hier 2 nachten gelogeerd ivm een bruiloft. Heel fijn appartement met alles wat je nodig hebt. Ontbijt werd klaar gezet op de afgesproken tijd en ondanks dat we er niet veel geweest zijn hebben we genoten van ons verblijf.
Dat ontbijt was gewoon broodjes AH. Niet lekker van een bakker. Fruit 2e dag hetzelfde. Geen schone handdoeken. Prijs te duur voor wat je krijgt. Heb de mensen niet gezien alleen bij de betaling. Handdoek in keuken zovies. Wil je je schoenen nog niet mee poetsen. Eigenaresse ook 4 dagen dezelfde kleren.
Aardige behulpzame eigenaren. En heerlijk ontbijt!
Prachtige ruimtes, heerlijk ruim en meer dan genoeg voor 3/ 4 personen. Hartelijk en gastvrije ontvangst. Ontbijt was zeer uitgebreid en de eiermuffins heerlijk.
Super bed, mooie zitkamer met top slaapbank. Mooie grote nette ruimte met moderne badkamer. Waanzinnig lekker ontbijt en zeer gastvrije en zeer vriendelijke eigenaren.
Wat een geweldige accommodatie! Schoon, mooi en zeer gastvrij. In de ochtend genoten van een heerlijk ontbijt. #aanrader
Ontzettend fijne plek om te logeren! Super netjes en alles is heel mooi afgewerkt. Overal is aan gedacht en het ontbijt is uitstekend! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid