facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B de Jacobsschelp

B&B de Jacobsschelp

Info

Vlakbij strand, zee en duinen runnen wij een kleine maar fijne B&B. Neem een kijkje op onze website, of, nog beter, boek een overnachting.

Geschiedenis

Te midden van de bollenvelden, dicht bij duin en zee, verhuren wij een B&B in een omgebouwde bollenschuur. De B&B is aan ons huis gebouwd maar is geheel zelfstandig en heeft een eigen ingang. De inrichting is compleet voor twee tot vier personen. De ontbijtruimte is in de aangebouwde serre met uitzicht op de tuin. Op de slaapzolder (1e verdieping) staat één 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. De badkamer met douche, WC en wastafel is op de begane grond. Verder beschikt de B&B over een koelkast en kan men zelf koffie en thee zetten.
De B&B is 30 km ten noorden van Amsterdam en 10 km ten zuiden van Alkmaar (met traditionele kaasmarkt). En 5 km van de Noordzeekust.

Adres: Groenelaantje 3, 1901MS Noord-Bakkum, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031.725055458
Stad: Noord-Bakkum
Route: Groenelaantje 3
Postcode: 1901MS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid