facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B de Duinkant

Info

Lekker tot rust komen in het Bourgondische Brabant!

Geschiedenis

B&B de Duinkant is een gemoedelijk en gastvrij Bed and Breakfast gelegen aan de rand van het nationaal park "De Drunense Duinen" waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, of paardrijden.
Het heeft de mooiste mountainbike track van Nederland!
Ook Het pittoreske stadje Heusden is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.
De meest gastvrije stad 's-Hertogenbosch is makkelijk bereikbaar waar je een bijzonder mooie rondvaart kunt maken door en onder de stad op de rivier "de Dieze" of lekker een terrasje pikken, winkelen en de fraaie Basiliek de Sint Jan kunt bezoeken .Ook de Efteling is vlakbij!

Adres: Rembrandtlaan 43, 5151wb Drunen
Telefoonnummer: 06-46638133
Stad: Drunen
Route: Rembrandtlaan 43
Postcode: 5151wb



op zoek naar gerelateerd: B&B 42 Drunen, Bed en Breakfast Drunen torenstraat, Overnachting Drunen, B&B Loonse en Drunense Duinen hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chrysantenstraat 1A Drunen Chrysantenstraat 1A Drunen 1 km Te Koop: Ruime Vrijstaande Instapklare Woning In Drunen
Recensies
Prachtige plek om bij te komen van de drukte van de stad! En toch ligt het heel centraal, zodat je toch een stad kunt bezoeken en/ of kunt winkelen na behoefte!
Wat een heerlijk verblijf! Goede bedden, herrlijke douche en alles spik schoon. Uitgebreid ontbijt! En makkelijk bereikbaar.
Altijd gastvrij en met een heerlijk ontbijtje!
Wat een bijzondere ontvangst door de eigenaar. Geweldige uitstraling en alles mooi afgewerkt. Uitgebreidde lunch maar vooral wat een positieve aandacht voor mij als gast. Aanrader als je in de buurt bent
Goede B en B. Gastvrije ontvangst, goed ontbijt en goed bed. En een welgevulde minibar, wat wil een mens nog meer.
Heerlijk een nachtje geslapen. Fijne bedden, schone kamers en een gastvrije eigenaar. Het ontbijt was meer dan compleet. Kortom super. Wij hebben er een leuk adresje bij!!!
De site ziet er gezellig uit, ben er niet zelf geweest, woon wel in de buurt.
Wat een gezellig en goed verzorgd B en B. Ook een gezellige prijs. Ontbijt mooi opgediend en heeel uitgebreid. Komen daar vaak. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid