facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B de Bosbraam

B&B de Bosbraam
Adres:
Telefoonnummer: 0653875763
Stad: Sleen



op zoek naar gerelateerd: B&B Sleen, B&B 1874, Overnachten Noord Sleen, Coevorden naar Sleen, De chaoot Sleen, Parkeren Sleen, B&B de Driesprong, B&B Noord-Sleen
Recensies
We verbleven in het appartement. Super fijne ruimte, helemaal compleet. De ontvangst door Piet was hartelijk. Een aanrader!
Heel fijn verblijf gehad bij Piet & Femia. Na een lange wandeling vanuit Schoonloo kwamen we aan in Sleen waar we warm werden ontvangen. We mochten gelijk een verse pizza proeven uit de steenoven. Heerlijk! Goed geslapen en ook ontbijt was top. Piet zorgt goed voor de gasten. Aanrader!
Na lang ploeteren in de sneeuw heerlijk kunnen bijkomen in het mooie appartement van Piet en Femia. Beste bed op de route!
Briljante plek om te overnachten tussen twee wandelingen door! Gastvrij en hartelijk!
We werden gastvrij ontvangen in deze rustige, ruime en gezellige b&b na onze laatste wandeldag. De locatie langs het pieterpad is ideaal. In het huisje is aan alles gedacht, en de gastheer en -vrouw zijn vriendelijk en behulpzaam. Heel erg bedankt Piet en Femia voor de goede zorgen!
Deze B&B heeft het allemaal: netjes, schoon, goed bed, fantastische patio in de tuin waar je na de wandeling je shirt kunt uithangen en een super ontbijt om je dag mee te beginnen! Het centrum van Sleen is maar een paar minuten lopen
Heel erg prettig verblijf in een nette en schone kamer. Je hebt er alle faciliteiten die je nodig hebt bij een dergelijk verblijf, plus er is een hele mooie tuin waar je ook van kunt genieten. Ideaal gelegen in een mooi dorp: ik kom hier zeker nog een keertje terug, ook dankzij de fijne zorg van de vriendelijke gastheer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid