facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Camera Campobianco

B&B Camera Campobianco

Info

De gezellige kamer is gelegen aan het eind van een rustige laan met vrijstaande woningen, aan de rand van de polder en op fietsafstand van het strand.

Geschiedenis

Gastvrouw Marianne en gastheer Mark ontvangen je graag in hun gezellige B&B. Gastvrijheid en contact met de gasten is voor hun heel belangrijk. Tijdens je verblijf zorgen zij perfect voor je, zodat je kunt genieten van een rustig verblijf in deze prachtige omgeving.

De kamer is gelegen op de eerste verdieping van hun mooie, grote vrijstaande woning en heeft een aparte ruime badkamer. Er is voldoende privacy.
Het ontbijt wordt geserveerd in de prachtige serre/tuinkamer, waar je in alle rust van het heerlijke ontbijt kunt genieten met uitzicht op de mooie Noord-Bevelandse polder. Bij mooi weer kan ook op de veranda worden ontbeten. De tuin is vrij toegankelijk. Als je thuis wilt blijven en het is geen tuinweer, kun je ook heerlijk in de serre gaan zitten.

We ontvangen onze gasten persoonlijk en zijn altijd bereid meer informatie over de omgeving te verstrekken of tips te geven om uit te gaan. Na het afgeven van de sleutel kan de gast zijn of haar eigen weg gaan. Contact met ons is mogelijk, maar niet noodzakelijk.

Adres: Vijverlaan 20, 4493 EG Kamperland
Telefoonnummer: +31651239613
Stad: Kamperland
Route: Vijverlaan 20
Postcode: 4493 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoeve hofwijk Hoeve hofwijk 2 km Zeer mooie, ruime kamer. Een aangenaam, breed bed. Ruime badkamer maar geen deur tuss...
Recensies
Heerlijk gegeten, catering verzorgd door Osteria Campobianco. Verjaardags feest was een eet festijn.
Het was gisteren weer erg lekker en comfortabel, de gastheren zijn iets speciaals en vermaken hun gasten met veel liefde en uitstekende gerechten, we gaan altijd graag terug, hm, bedankt Marianne en Mark!
Heerlijk gegeten van met zorg bereide Italiaanse gerechten. Je proeft de passie voor Italië. Aanrader
Heerlijk Italiaans eten, goede sfeer en ambiance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid