facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Boszicht Leeuwarden

B&B Boszicht Leeuwarden

Info

Bed and Breakfast Boszicht Leeuwarden heeft 2 accommodaties. Een privé Huisje en een privé Studio, beide voorzien van aparte slaapkamer met comfortabele hotelbedden. Gratis parkeren en Wi-Fi . Geniet vanaf het eigen terras.

Geschiedenis

Bed and Breakfast Boszicht Leeuwarden is een vrijstaand huisje met 2 slaapkamers. Boszicht Leeuwarden is voorzien van een ruime keuken met inbouw apparatuur zoals vaatwasser, combi magnetron met hete lucht oven en grill, ruime koelkast met vriesvak en kookgelegenheid. U heeft de vrijheid om uw eigen ontbijt en diner te bereiden. Er bevinden zich diverse supermarkten in de nabije omgeving. Gratis parkeren voor de deur. Gratis WIFI in het gehele appartement, Flat screen TV. DVD speler. Een ruime veranda met vrij landelijk uitzicht, voorzien van relax bedden en zithoek gecombineerd met eettafel. Douche en toilet bevinden zich in de entree ruimte.

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een 2 persoons boxspring bed, inbouwkast met kluisje, secretaire en voor de liefhebber een sterrenkijker. Slaapkamer 2 is optioneel en heeft 2 x 1 persoon boxspring bedden. Een ruime wasgelegenheid bevind zich apart naast de slaapkamers.

Adres: Mr. P.J. Troelstraweg 308, 8919AG Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2023034
Stad: Leeuwarden
Route: Mr. P.J. Troelstraweg 308
Postcode: 8919AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ster Logies Leeuwarden Ster Logies Leeuwarden 1 km Heerlijk verblijf gehad met een super goed ontbijt! Erg vriendelijk personeel en heer...
Alddiel B&B Alddiel B&B 6 km Heel gezellig en mooi bnb, vriendelijke mensen en top service. Locatie is ook echt pr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid