facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Boeren Burgers Buitenlui

B&B Boeren Burgers Buitenlui

Info

B&B in Molenschot

Adres: Schoolstraat 27, 5124 RM Molenschot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0627303383
Stad: Molenschot
Route: Schoolstraat 27
Postcode: 5124 RM



op zoek naar gerelateerd: Boeren, burgers en buitenlui Wiki, Boeren, burgers en buitenlui betekenis, Boeren burgers en buitenlui partij, Beukenhof Molenschot, Wilgenhart Molenschot
Recensies
Vriendelijke ontvangen waarna we een heerlijk verblijf hebben gehad in een mooie kamer. Mogelijkheid om buiten te zitten en te genieten van het uitzicht, de dieren en de rust. Ontbijt is super goed geregeld en erg smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Als ik 10 sterren kon geven, gaf ik die. Wat een geweldige locatie en verblijf. Alles top geregeld en verzorgd... Dat dit nog bestaat in deze tijd. Geweldig!!!!!!
Zeer vriendelijke gastvrije mensen! Heerlijk verblijf gehad!
Ruime woning, comfortabel, sfeervol, weids uitzicht, vriendelijke eigenaar, landelijk, comfortabel, lekker ontbijt. De omgeving leent zich prima voor fietstochten langs weilanden, bossen, gezellige dorpjes. FANTASTISCH, voor ons zeker om te herhalen.
Wat een mooie locatie. Ruime woonkamer, twee slaapkamers met tweepersoonsbed. Badkamer was ruim, apart toilet ook erg fijn. Het ontbijt kwam op de afgesproken tijd en was royaal en zeer goed verzorgd. Aanrader!
Een enthousiast onthaal door de eigenares. Een gezellig ingerichte B&B en erg ruim. De B&B is van alle gemakken voorzien en de bedden liggen heerlijk. Alle ruimtes waren spik en span! We hebben genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Dus ten zeerste aanbevolen.
Geweldige ervaring en een mooie locatie aardige eigenaresse, echt prachtig
Wij zijn zo erg tevreden, alles goed verzorgd, fijne ontvangst , lieve mensen , rustige omgeving om tot rust te komen Dit verdiend ook 5 sterren. Hier gaan wij vaker terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid